Luistervoorbeeld

De vrouw met het dodenmasker

Auteur Mads Peder Nordbo
Spreker Frank Rigter
Speelduur 8u 43m 51s
€ 12,99

Beschrijving

De vrouw met het dodenmasker van Mads Peder Nordbo – auteur van Meisje zonder huid en Koude angst – is bloedstollend spannend: een ijzingwekkende Arctische thriller!

Een moord. Een verdwijning. Er kan maar één dader zijn…

Een man wordt dood aangetroffen op de bodem van een put bij een oude Vikingruïne. Wanneer de politie sporen vindt die erop wijzen dat de man vermoord is door een vrouw die zes maanden eerder is overleden, breekt er paniek uit in de kleine Groenlandse gemeenschap. Is de moordenaar een levende dode? Een Qivittoq, een mythisch wezen dat uit is op wraak?

De politie richt zich op Tupaarnaq, die van de aardbodem verdwenen lijkt. Haar enige vriend, journalist Matthew Cave, voelt zich gedwongen haar te vinden voordat de politie haar vindt. Hij reist naar Denemarken om meer over haar verleden te weten te komen, en ontdekt dat Tupaarnaq niet de persoon is voor wie hij haar aanzag. Als hij terugkeert naar Groenland hoort hij dat er meer lijken zijn gevonden. Dan wordt hij wakker, besmeurd met bloed, en is hij zelf opeens een verdachte…

'Fans van Scandinavische thrillers kunnen deze auteur aan hun lijstje toevoegen.' – Kirkus Reviews

Details

ImprintAmbo|Anthos
UitgeverAmboAnthos
Publicatiedatum 28 december 2020
ISBN 9789026355868
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 8u 43m 51s
Bestandsgrootte 718 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Mads Peder Nordbo

Mads Peder Nordbo (1970) is Deens en heeft een aantal jaar in Nuuk gewoond, de hoofdstad van Groenland. Hij studeerde literatuur en filosofie en werkte op de afdeling Communicatie van het stadhuis van Nuuk. Hij is goed op de hoogte van het politieke en maatschappelijke klimaat aldaar. Tegenwoordig woont hij weer in Denemarken.

Toon aanbod