Luistervoorbeeld

Fata morgana

Zinderende pageturner over een obsessieve vriendschap tussen twee vrouwen
Auteur Christine Mangan
Spreker Ruby van Tongeren
Speelduur 9u 39m 15s
€ 14,99

Beschrijving

Tanger, 1956
Alice voelt zich niet thuis in Marokko, waar ze met haar man vanuit Amerika naartoe is verhuisd. Ze is bang, de hitte verdraagt ze slecht en de medina’s zijn haar te druk. Daar komt verandering in wanneer een oude schoolvriendin haar opzoekt. De onverschrokken en daadkrachtige Lucy trekt Alice uit haar schulp, net als vroeger. Maar Lucy is ook dominant en bemoeizuchtig.
Wanneer Alice’ man verdwijnt, begint ze aan alles te twijfelen: aan haar relatie met de ongrijpbare Lucy, aan haar besluit om naar Tanger te gaan en, uiteindelijk, aan haar verstand.

Details

ImprintUitgeverij AmboAnthos
UitgeverAmboAnthos
Publicatiedatum 9 oktober 2018
ISBN 9789026346361
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 9u 39m 15s
Bestandsgrootte 530 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Recensies uit de pers

'De leugens, de sluwheid en de dubbele agenda zijn zo doortrapt, beangstigend! De dreiging druipt van elke pagina af.' - The Washington Post


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Christine Mangan

Christine Mangan studeerde Engelse taal- en letterkunde aan de University College Dublin en behaalde haar Master of Fine Arts aan de University of Southern Maine. Fata Morgana is haar debuut. Het stond wekenlang in de Amerikaanse bestsellerlijsten en de filmrechten werden verkocht aan George Clooneys Smokehouse Pictures. Scarlett Johansson zal een hoofdrol spelen in de verfilming.

Toon aanbod