Luistervoorbeeld

Mijn naam is Morgen

Een onvergetelijke historische reis door Europa
Auteur Damian Dibben
Voorlezer Ad Knippels
Speelduur 11u 50m 3s
€ 14,99

Beschrijving

Een winternacht in Venetië, 1815. Een oude hond is op zoek naar zijn verdwenen baas. Dagen wacht hij op hem, vergeefs. Dan besluit hij hem te gaan zoeken. Zijn avonturen en herinneringen brengen hem van het hof van Louis XIV in Versailles tot Amsterdam in de Gouden Eeuw, van de Frost Fair in Londen tot het slagveld van Waterloo.

Mijn naam is Morgen is een cultuurhistorische reis door Europa, waar tegelijkertijd de prachtigste muziek wordt gecomponeerd en de gruwelijkste oorlogen worden uitgevochten. Bovendien is het een ontroerende roman over moed en loyaliteit en de onverwoestbare band tussen mens en dier.

Details

ImprintUitgeverij AmboAnthos
UitgeverAmboAnthos
Publicatiedatum 29 oktober 2018
ISBN 9789026346699
Taal Nederlands
Speelduur 11u 50m 3s
Bestandsgrootte 650 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

"Ontroerend, rijk aan cultuurhistorische details en meeslepend van begin tot eind. Een ode aan de sterke band tussen mens en dier, die niemand onberoerd zal laten." (Library Journal starred review)

"Amsterdam in de Gouden Eeuw, Versailles, het hof van koning Karel I – dit is een culturele reis door Europa vanuit je leunstoel, met een unieke metgezel." (The Mail on Sunday)

Over de auteur
Photo Damian Dibben
Damian Dibben

Damian Dibben (1965) is scenarioschrijver en werkte aan projecten als The Phantom of the Opera en Young Indiana Jones. Hij woont in Londen met zijn partner en drie honden.

Toon aanbod