Luistervoorbeeld

Gebroken meisjes

Auteur Simone St. James
Voorlezer Ruby van Tongeren
Speelduur 12u 57m 36s
€ 14,99

Beschrijving

Vermont, 1950. Voor ongewenste kinderen en tieners die niet in de pas lopen is er het meisjesinternaat Idlewild Hall. Vier meisjes sluiten er vriendschap, fluisteren elkaar ’s nachts geheimen in en horen geruchten dat het er spookt. Totdat een van hen verdwijnt.

2014. Journalist Fiona Sheridan kan maar niet in het reine komen met de moord op haar zus, twintig jaar geleden nabij Idlewild Hall. Hoewel de moordenaar is opgepakt, gelooft Fiona niet dat de zaak echt is opgelost. Dan hoort ze dat iemand het inmiddels vervallen Idlewild Hall heeft gekocht en het wil restaureren. Tijdens de werkzaamheden wordt een lugubere vondst gedaan, en Fiona ontdekt dat sommige geheimen wellicht beter verborgen hadden kunnen blijven…

Details

ImprintUitgeverij AmboAnthos
UitgeverAmboAnthos
Publicatiedatum 5 november 2018
ISBN 9789026346842
Taal Nederlands
Speelduur 12u 57m 36s
Bestandsgrootte 1068 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

"Een mix van heden en verleden en een soms hartverscheurende zoektocht naar de waarheid. Fantastisch!" (Karen Dionne, auteur van Dochter van het moeras)

"Griezelig spannende thriller over vriendschap en obsessie, met een heerlijk plot." (The Washington Post)

Over de auteur
Photo Simone St. James
Simone St. James

Simone St. James werkte twintig jaar achter de schermen van televisieprogramma’s voordat ze fulltime ging schrijven. Ze woont net buiten Toronto met haar man.

Toon aanbod