Luistervoorbeeld

Hemelen

Auteur Marion Pauw
Spreker Dieuwertje Blok
Speelduur 7u 49m 59s
€ 10,99

Beschrijving

Ron Casper heeft in zijn leven een spoor van ongelukkige mensen achtergelaten en geniet op zesenzeventigjarige leeftijd nog volop van een hedonistische levensstijl. Zijn drie volwassen kinderen uit twee huwelijken kampen nog iedere dag met de gevolgen van hun traumatische jeugd. Als hun vader dan ook nog in rap tempo het familiekapitaal erdoorheen jaagt in luxebordelen, kunnen zijn kinderen maar tot één conclusie komen: het wordt tijd dat pa gaat hemelen.

Marion Pauw heeft met Hemelen opnieuw een spannende thriller geschreven met herkenbare thema's als jaloezie, overspel en verraad. Het boek bevat naast spanning ook een goede dosis humor die aan een film van Woody Allen doet denken.

Details

ImprintUitgeverij AmboAnthos
UitgeverAmboAnthos
Publicatiedatum 28 januari 2019
ISBN 9789026348471
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 7u 49m 59s
Bestandsgrootte 430 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Recensies uit de pers

'Een spannende whodunit die tot de laatste bladzijde verrast. Een thriller om op te hemelen. ****' - NRC Handelsblad

'Opnieuw een ijzersterk verhaal.' - Algemeen Dagblad

'Pauw zet de personages stuk voor stuk raak neer en weet de spanning goed vast te houden.' - Opzij


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Marion Pauw

Marion Pauw (1973) werd geboren op een klein eilandje onder Australië, Tasmanië. Op haar zesde emigreerde ze naar Nederland. Ze studeerde Communicatie aan de Heao te Utrecht en werkte daarna voor verschillende reclamebureaus als copywriter/conceptontwikkelaar. Het eilandleven bleef trekken. Marion Pauw vestigde zich met haar gezin op Curaçao en werkte er als freelance journalist voor het Dagblad Amigoe, als columniste voor Flair en schreef er haar eerste thriller, Villa Serena (2005).

In juni 2005 vertrok Marion Pauw naar Aruba, dat in de ban was van de Natalee Holloway-affaire. Daar ontstond het idee voor haar thriller Drift.

Haar definitieve doorbraak bij het grote publiek en de serieuze pers bereikte ze met Daglicht (2008), waarmee ze de Gouden Strop won. Inmiddels zijn er meer dan 100.000 exemplaren van verkocht en wordt het door Eyeworks verfilmd met Angela Schrijf, Fedja van Huêt en Monique van de Ven. Daarna schreef zij het succesvolle Zondaarskind, dat wordt verfilmd door NL Film.

In 2015 schrijft ze het geschenk Grijs gebied voor de Maand van het Spannende Boek.

Toon aanbod