Luistervoorbeeld

Aan niemand vertellen

SerieLois deel 1
Auteur Simone van der Vlugt
Voorlezer Irma Hartog
Speelduur 7u 31m 29s
€ 10,99

Beschrijving

Lois is een jonge rechercheur Moordzaken, afdeling Noord-Holland Noord. Op het eerste gezicht leidt ze een overzichtelijk even, ze heeft een eigen appartement in het centrum van Alkmaar en een uitdagende, spannende baan. Als op een mistige novemberavond het verminkte lichaam van een man wordt gevonden, worden Lois en haar collega op deze bizarre zaak gezet.

De eerste naspeuringen lijken nergens toe te leiden. Het slachtoffer, David Hoogland, was een vrolijke basisschoolleraar met een leuke vriendin en een brandschoon verleden. Niemand kan echter het foldertje van de kunstexpositie van Maaike Scholten verklaren, dat wordt gevonden in Davids broekzak. En wie is Tamara, de vrouw zonder achternaam, die telkens opduikt? Het onderzoek strandt, tot een tweede en zelfs een derde moord nieuwe aanwijzingen leveren.

Details

ImprintUitgeverij AmboAnthos
UitgeverAmboAnthos
Publicatiedatum 29 oktober 2015
ISBN 9789026348532
Taal Nederlands
Speelduur 7u 31m 29s
Bestandsgrootte 413 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Recensies uit de pers

'Vaardig geschreven en fascinerend tot het verrassende einde.' - Margriet

'Bij een serie is het uiteraard de bedoeling dat we verslaafd raken, en dat lukt Simone prima.' - Flair

'De verrassende nieuwe thriller van Simone van der Vlugt.' - Telegraaf

'Een geweldige psychologische thriller met een rijke mozaïek aan menselijke emoties. Aangrijpend, invoelend en meeslepend. Lois Elzinga heeft haar handtekening gezet. En wat voor een! ****' - Crimezone.nl

Over de auteur
Photo Simone van der Vlugt
Simone van der Vlugt

Simone van der Vlugt (1966) is een van Nederlands grootste schrijvers van romans, thrillers en jeugdboeken. Ze ontving diverse prijzen, waaronder de NS Publieksprijs, en er zijn meer dan tweeënhalf miljoen exemplaren van haar boeken verkocht. Sinds voorjaar 2018 siert Simone van der Vlugt de Nederlandse boekenbon.
Simone van der Vlugt kan als geen ander een historisch verhaal tot leven wekken. In totaal zijn er van haar historische romans 375.000 exemplaren verkocht. Bovendien behaalt ze grote successen in het buitenland; de vertaalrechten van haar boeken zijn aan zestien landen verkocht.

Toon aanbod