Luistervoorbeeld

Morgen ben ik weer thuis

SerieLois deel 2
Auteur Simone van der Vlugt
Voorlezer Irma Hartog
Speelduur 6u 49m 17s
€ 10,99

Beschrijving

Wanneer de elfjarige Britt na haar turnles niet meer thuiskomt, wordt al snel duidelijk dat dit geen gewone vermissing is. Britt en haar moeder leiden een rustig leven in Alkmaar, en zijn samen gelukkig. Lois en haar team worden op de zaak gezet en een amber-alert is noodzakelijk. Er komen vage aanwijzingen binnen over een man die in de struiken van de balletschool heeft gestaan en over de sporen van een busje langs Britts fietsroute. Een uitgebrande bestelbus bij Eindhoven wijst op een ontvoering naar het buitenland. Lois staat voor grote problemen, want over de grens heeft zij geen bevoegdheden meer.

Met Morgen ben ik weer thuis wordt de reeks vervolgd die begon met Aan niemand vertellen. Dit tweede deel is weer een strak gecomponeerde thriller met veel vaart, waarin meer onthuld zal worden over Lois achtergrond.

Details

ImprintUitgeverij AmboAnthos
UitgeverAmboAnthos
Publicatiedatum 17 november 2015
ISBN 9789026348549
Taal Nederlands
Speelduur 6u 49m 17s
Bestandsgrootte 375 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Recensies uit de pers

'Morgen ben ik weer thuis pakt je bij de strot.' - NRC Handelsblad

'Morgen ben ik weer thuis is het tweede deel in een nieuwe, lekker lezende thrillerreeks van Simone van der Vlugt.' - Flair

Over de auteur
Photo Simone van der Vlugt
Simone van der Vlugt

Simone van der Vlugt (1966) is een van Nederlands grootste schrijvers van romans, thrillers en jeugdboeken. Ze ontving diverse prijzen, waaronder de NS Publieksprijs, en er zijn meer dan tweeënhalf miljoen exemplaren van haar boeken verkocht. Sinds voorjaar 2018 siert Simone van der Vlugt de Nederlandse boekenbon.
Simone van der Vlugt kan als geen ander een historisch verhaal tot leven wekken. In totaal zijn er van haar historische romans 375.000 exemplaren verkocht. Bovendien behaalt ze grote successen in het buitenland; de vertaalrechten van haar boeken zijn aan zestien landen verkocht.

Toon aanbod