Luistervoorbeeld

Normale mensen

Auteur Sally Rooney
Voorlezer Esther Floor
Speelduur 7u 38m 40s
€ 14,99

Beschrijving

Marianne en Connell groeien op in hetzelfde stadje in landelijk Ierland. Dat is de enige overeenkomst; ze bevinden zich in verschillende werelden die slechts overlappen wanneer de moeder van Connell het huis van Marianne schoonmaakt. Connell is populair op de middel bare school; Marianne is liever alleen. Wanneer de twee in gesprek raken in de keuken van Mariannes huis, raken hun levens in een stroomversnelling. Als ze allebei naar het prestigieuze Trinity College in Dublin gaan, blijkt dat zich door de jaren heen een band heeft gevormd die nog lang stand zal houden.

Normale mensen is een voortreffelijke en intense liefdesgeschiedenis over de diepgaande invloed die geliefden op elkaars leven hebben – en het groeiende besef daarvan naarmate de jaren verstrijken. Deze roman laat je je eigen liefdes herbeleven.

Details

ImprintUitgeverij AmboAnthos
UitgeverAmboAnthos
Publicatiedatum 12 maart 2019
ISBN 9789026348594
Taal Nederlands
Speelduur 7u 38m 40s
Bestandsgrootte 420 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

"Een compact meesterwerk. Meer! denk je, als het uit is. Nog meer! Niet stoppen!" (De Groene Amsterdammer)

"Een compact meesterwerk. Meer! denk je, als het uit is. Nog meer! Niet stoppen!" (Trouw)

"Een triomf." (De Volkskrant)

Over de auteur
Photo Sally Rooney
Sally Rooney

Sally Rooney (1991) groeide op in het westen van Ierland en studeerde aan Trinity College in Dublin. Haar debuut Gesprekken met vrienden werd enthousiast onthaald en door The Guardian uitgeroepen tot een van de belangrijkste debuten van 2017. Met Normale mensen stond Rooney op de longlist voor de Man Booker Prize. Rooney is hét talent uit Ierland.

Toon aanbod