Luistervoorbeeld

De Taak

Auteur Robert Pollack
Voorlezer Ad Knippels
Speelduur 8u 11m 48s
€ 14,99

Beschrijving

De Europese ambtenaar Christine en haar collega Steffen zijn door de Raad van Europa naar Sint-Petersburg uitgezonden om de dood van een Russische advocaat te onderzoeken. Hij is in een gevangeniscel overleden. Een voormalig cliënt van de advocaat, de Russisch-Amerikaanse zakenman Zachov, lobbyt in Washington DC voor gerechtigheid. Hoe meer dirt er over de Russische overheid naar buiten komt, hoe beter.

Dan overlijdt een getuige onder verdachte omstandigheden en komt Steffen in contact met De Taak, een ondergrondse organisatie die zich met de bestrijding van overheidscorruptie bezighoudt. Als daardoor de officiële missie in gevaar komt, heeft Steffen geen andere keus dan Christine alles te vertellen. Maar is deze informatie bij Christine wel in veilige handen?

Details

ImprintUitgeverij AmboAnthos
UitgeverAmboAnthos
Publicatiedatum 18 juni 2019
ISBN 9789026350139
Taal Nederlands
Speelduur 8u 11m 48s
Bestandsgrootte 450 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

**** Pollack ‘Geslaagde combinatie van legal thriller en spionage. […] Robert Pollack slaat met zijn eersteling meteen de spijker op zijn kop, met prima personages, dialogen en sfeer.’ VN Detective & thrillergids

‘Een ongewoon en vernuftig debuut, duister en complex als Rusland zelf.’ – Willem Asman

Over de auteur
Photo Robert Pollack
Robert Pollack

Robert Pollack (pseudoniem) was partner bij een groot internationaal advocatenkantoor, en als parlementair advocaat adviseerde hij de Tweede Kamer onder meer bij de vernieuwing van de Wet op de parlementaire enquête. Na bijna vijfentwintig jaar in de advocatuur, koos hij voor het schrijverschap. Daarnaast is Pollack raadsheer-plaatsvervanger bij een van de gerechtshoven. Het snijvlak van recht en politiek intrigeert hem al lang. De Taak is zijn debuut.

Toon aanbod