Luistervoorbeeld

Sluit alle deuren

Auteur Riley Sager
Voorlezer Christel Schimmel
Speelduur 10u 51m 34s
€ 12,99

Beschrijving

OPPASSER VOOR APPARTEMENT GEZOCHT GOEDBETAALD

Geen bezoek toegestaan. Elke avond moet in het appartement worden doorgebracht. Andere bewoners mogen niet gestoord worden. Dit zijn de enige regels waaraan Jules Larsen zich moet houden bij haar nieuwe baan als oppasser in het Bartholomew, een exclusief appartementencomplex in Manhattan, New York.

EEN GEBOUW MET EEN GEHEIM

Jules staat op straat, dus ze is maar wat blij met dit buitenkansje om haar oude leven achter zich te laten. Ze valt een beetje uit de toon tussen de superrijken, maar trekt op met een andere oppasser, Ingrid. Niets is wat het lijkt, vertelt Ingrid, die met de dag banger lijkt te worden. Jules doet haar angst af als onzin, maar dan verdwijnt Ingrid spoorloos en komt Jules erachter dat zij niet de eerste oppasser is die vermist raakt.

NIEMAND IS VEILIG…

Details

ImprintUitgeverij AmboAnthos
UitgeverAmboAnthos
Publicatiedatum 20 oktober 2019
ISBN 9789026350641
Taal Nederlands
Speelduur 10u 51m 34s
Bestandsgrootte 597 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

‘Maak plaats, Rosemary’s baby!’ ruth ware

‘Strakke plot.’ – The New York Times

Over de auteur
Photo Riley Sager
Riley Sager

Riley Sager is het pseudoniem van een Amerikaanse auteur die al eerder onder een andere naam gepubliceerd heeft. Riley is schrijver, redacteur en grafisch ontwerper. Hij woont in Princeton, New Jersey. Sluit alle deuren is zijn derde thriller, na De laatste meisjes en Mijn laatste leugen. Al Sagers boeken zijn bestsellers en De laatste meisjes wordt momenteel verfilmd door Universal Pictures.

Toon aanbod