Luistervoorbeeld

Sluit alle deuren

Auteur Riley Sager
Spreker Christel Schimmel
Speelduur 10u 51m 34s
€ 12,99

Beschrijving

Sluit alle deuren is de nieuwste thriller van Riley Sager, bekend van De laatste meisjes en Mijn laatste leugen. Spannend van begin tot eind; Stephen King, Karin Slaughter en Lisa Gardner zijn al fan.

In Sluit alle deuren begint Jules Larsen aan een nieuwe baan als housesitter in het exclusieve appartementencomplex Het Bartholomew in Manhattan, New York. Er zijn maar een paar regels: geen bezoek ontvangen, elke avond in het appartement doorbrengen en de andere bewoners niet storen. Jules staat op straat, dus ze is maar wat blij met dit buitenkansje om haar oude leven achter zich te laten. Hoewel ze een beetje uit de toon valt tussen de superrijken, trekt ze wel op met een andere housesitter, Ingrid. Niets is wat het lijkt, vertelt Ingrid, die met de dag angstiger wordt. Jules doet haar verhaal af als onzin, maar dan verdwijnt Ingrid spoorloos en komt Jules erachter dat zij niet de eerste huisoppas is die wordt vermist…

Details

ImprintUitgeverij AmboAnthos
UitgeverAmboAnthos
Publicatiedatum 20 oktober 2019
ISBN 9789026350641
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 10u 51m 34s
Bestandsgrootte 597 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Riley Sager

Riley Sager is het pseudoniem van een Amerikaanse auteur die al eerder onder een andere naam gepubliceerd heeft. Riley is schrijver, redacteur en grafisch ontwerper. Hij woont in Princeton, New Jersey. Sluit alle deuren is zijn derde thriller, na De laatste meisjes en Mijn laatste leugen. Al Sagers boeken zijn bestsellers en De laatste meisjes wordt momenteel verfilmd door Universal Pictures.

Toon aanbod