Luistervoorbeeld

Nachtduik

Auteur Megan Goldin
Spreker Carly Wijs
Speelduur 10u 25m 58s
€ 14,99

Beschrijving

Nachtduik van Megan Goldin is een razendsnelle psychologische thriller over een controversiële rechtszaak.

Nadat door haar truecrimepodcast een onschuldige man vrij is gekomen, is Rachel Krall een bekende naam geworden – en de laatste strohalm voor duizenden mensen die hopen op gerechtigheid. Wanneer in het slaapstadje Neapolis een controversiële rechtszaak begint, grijpt ze haar kans op vervolgsucces. Ze stort zich op de zaak, waarin een plaatselijke golden boy ervan wordt verdacht de kleindochter van de politiechef te hebben verkracht. Tegelijkertijd ontvangt Rachel een anonieme brief van iemand die haar om hulp vraagt bij een oude zaak rondom de verdwijning van een meisje, vijfentwintig jaar geleden. Heden en verleden komen samen als Rachel onthutsende verbanden tussen de twee zaken ontdekt, die het verloop van de rechtszaak en het leven van alle betrokkenen ingrijpend veranderen.

Nachtduik van Megan Goldin is een beklemmende thriller over de prijs van roem, de lange schaduw van het verleden en loyaliteit in een kleine dorpsgemeenschap.

'Megan Goldin, die al aangenaam verraste met De Escaperoom, bekoort opnieuw met een moderne, elegante psychologische thriller die thema’s als verkrachting en rurale bekrompenheid krachtig tot leven brengt.' - Gazet van Antwerpen

'Voortreffelijk! Nachtduik werpt een snoeiharde blik op kleinsteedse corruptie.' – Publishers Weekly (starred review)

'Goldin weet als geen ander de spanning steeds verder op te voeren. Een adembenemende pageturner.' – The New York Times Book Review (Editor’s Choice)

'Uitnodigend en heel spannend. Een zeer geslaagde pageturner!' – Booklist (starred review)

Details

ImprintAmbo|Anthos
UitgeverAmboAnthos
Publicatiedatum 29 januari 2021
ISBN 9789026354403
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 10u 25m 58s
Bestandsgrootte 859 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Megan Goldin

Megan Goldin werkte als correspondent voor abc en Reuters in Azië en het Midden- Oosten en oorlogsverslaggever, gespecialiseerd in inter - nationaal terrorisme. Later vestigde ze zich in haar thuisstad Melbourne en legde zich toe op het schrijven van fictie. De escaperoom is haar eerste in het Nederlands vertaalde thriller.

Toon aanbod