Luistervoorbeeld

Moederziel

Auteur Sophie Zeestraten
Spreker Sophie Zeestraten, Ruby van Tongeren
Speelduur 4u 26m 15s
€ 12,99

Beschrijving

Moederziel van Sophie Zeestraten is een hoopvol en inspirerend boek over veerkracht, moed en de kracht van vergeving. Voor de lezers van Ingeborg Bosch, Jan Geurtz, Elizabeth Gilbert en Brené Brown.

Vijf jaar is Sophie als haar moeder van de ene op de andere dag haar gezin verlaat en nooit meer terugkomt. Hoewel Sophie zich haar hele jonge leven afvraagt waarom haar moeder is vertrokken, is ze een modelleerling op school en vliegt ze in no time door haar studie. Eenmaal volwassen heeft ze alles wat ze zich kan wensen: een goede baan, een mooi huis, een lieve man en twee prachtige dochters … maar toch is er altijd het gevoel van gemis.

Als Sophie op haar veertigste een burn-out krijgt, besluit ze het contact met haar moeder te herstellen. Pijnlijke en hoopvolle nieuwe inzichten over vroeger komen aan het licht; het zijn de puzzelstukken die Sophie in staat stellen haar verleden en zichzelf te accepteren.

Met dit openhartige boek laat Sophie Zeestraten zien dat ieder mens de veerkracht in zich draagt om pijnlijke ervaringen uit het verleden te boven te komen. ‘Uiteraard is niet ieders moeder weggegaan toen hij of zij vijf jaar oud was, maar we hebben wél allemaal een verhaal. Dit is het mijne.’

Details

ImprintAmbo|Anthos
UitgeverAmboAnthos
Publicatiedatum 23 juli 2020
ISBN 9789026354540
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 4u 26m 15s
Bestandsgrootte 366 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.