Voor het donker thuis
Voor het donker thuis

Voor het donker thuis

Voor het donker thuis is de nieuwste thriller van Riley Sager, bekend van De laatste meisjes en Mijn laatste leugen. Spannend van begin tot eind.

Auteur

Riley Sager

Spreker

Christel Schimmel

Speelduur

11 uur 35 min

€ 13,99

Beschrijving

Voor het donker thuis is de razend spannende nieuwe thriller van bestsellerauteur Riley Sager, auteur van De laatste meisjes, Mijn laatse leugen en Sluit alle deuren.

Hoe was het om in dat huis te wonen? Maggie Holt is die vraag wel gewend. Vijfentwintig jaar geleden verhuisde ze met haar ouders, Ewan en Jess, naar Baneberry Hall, een negentiende-eeuws landhuis in Vermont. Drie weken later waren ze er halsoverkop uit vertrokken; een traumatische gebeurtenis waarover Ewan later een bestseller zou schrijven.

Tegenwoordig knapt Maggie oude woningen op en ze kan zich de gebeurtenissen van toen nauwelijks herinneren. Ze gelooft ook eigenlijk geen woord van wat er in haar vaders boek staat. Wanneer ze na zijn dood Baneberry Hall erft, gaat ze terug naar de plek waar het allemaal begon. Ze is van plan om het pand een facelift te geven en te verkopen. Haar terugkeer wordt met argusogen bekeken door de inwoners, want het kleine stadje is er niet goed vanaf gekomen in haar vaders boek.

Zodra Maggie over de drempel van Baneberry Hall stapt begint ze zich af te vragen of er toch geen waarheid in het boek schuilt.

Van Riley Sagers boeken zijn inmiddels ruim 40.000 exemplaren verkocht in Nederland en België.

‘Deze pakkende thriller is een must-read!’ – J.D. Barker

‘Een heerlijk beangstigend boek. Dit moet je lezen wanneer het donker wordt, als de wind huilt en er in de verte een raam klappert. Zorg dat je dicht bij een lichtschakelaar zit. Die zou je weleens nodig kunnen hebben.’ – Ruth Ware

‘In een prachtige combi van horror en familiegeschiedenis verteld door Maggy en gelardeerd met passages uit haar vaders boek, brengt Riley het geheel tot een even roerende als – godzijdank – realistische ontknoping.’ - VN Detective & Thriller Gids 2021

‘Wederom een adembenemende hit van Sager.’ – Booklist

‘King of thrillers Sager is terug met een verhaal over een vrouw die terugkeert naar haar ouderlijk huis; een horrorsetting bij uitstek en goed voor een razendsnelle hartslag en kippenvel.’ – Newsweek

‘Een verslavende thriller.’ – The Washington Post

Details

Imprint

Ambo|Anthos

Uitgever

Ambo/Anthos B.V.

Publicatiedatum

2 april 2021

ISBN

9789026355608

Taal

Nederlands

Speelduur

11 uur 35 min

Bestandsgrootte

637 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Riley Sager woont in Princeton, New Jersey. Hij is de auteur van De laatste meisjes, Mijn laatste leugen en Sluit alle deuren. De laatste meisjes wordt momenteel verfilmd door Universal Pictures. Mijn laatste leugen, Sluit alle deuren en Voor het donker thuis stonden alle drie in The New York Times-bestsellerlijst.

Meer auteur Riley Sager Bekijk alles

Aanbieding De enige die overbleef
€ 14,99 € 7,49
Overleef de nacht

Overleef de nacht

Riley Sager

€ 14,99
Sluit alle deuren

Sluit alle deuren

Riley Sager

€ 12,99
Mijn laatste leugen

Mijn laatste leugen

Riley Sager

€ 14,99

Meer spreker Christel Schimmel Bekijk alles

Cirkel van steen

Cirkel van steen

Elly Griffiths

€ 12,99
Help me

Help me

Ilse Ruijters

€ 13,99
Laatste belofte

Laatste belofte

Angela Marsons

€ 14,99
Als ik jou was

Als ik jou was

Marijke Vos

€ 14,99