Verloren
Verloren

Verloren

In Verloren van Claire McGowan wordt forensisch psycholoog Paula Maguire op een vermissingszaak gezet. Naarmate het onderzoek vordert, rakelt ze andere zaken op die anderen liever waren vergeten…

Auteur

Claire McGowan

Spreker

Willemijn de Vries

Speelduur

11 uur 48 min

€ 13,99

Beschrijving

Verloren is de spannende thriller van Claire McGowan en is voor de lezers van Karen Slaughter en Nicci French. Wanneer nabij de Ierse grens twee tienermeisjes worden vermist, wordt forensisch psycholoog Paula Maguire op de zaak gezet. Ze is jong, ambitieus en een expert op het gebied van vermissingen. Er wordt een speciaal onderzoeksteam opgericht, geleid door de Engelsman Guy Brooking. Paula en Guy, beiden geplaagd door hun verleden, voelen zich al direct tot elkaar aangetrokken. Zullen hun persoonlijke gevoelens het onderzoek echter niet belemmeren? Ondertussen blijft Paula maar wroeten in het verleden en rakelt zaken op die anderen liever vergeten en begraven. Bovendien dreigt ze haar grip op de zaak te verliezen. Wat is de link tussen deze verdwijningen en twee eerdere, van lang geleden? Als de waarheid aan het licht komt, ontdekt Paula dat je niet alles moet willen vinden wat verloren is gegaan. Verloren is de eerste thriller van Claire McGown met Paula Maguire in de hoofdrol.

Details

Imprint

Ambo|Anthos

Uitgever

Ambo/Anthos B.V.

Publicatiedatum

15 januari 2021

ISBN

9789026355936

Taal

Nederlands

Speelduur

11 uur 48 min

Bestandsgrootte

973 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Claire McGowan (1981) groeide op in een klein stadje in Noord-Ierland. Ze studeerde Engels en Frans aan Oxford en verhuisde daarna naar Londen, waar ze in de liefdadigheidssector werkte. Ze was voorzittervan de Crime Writers’ Associationen geeft momenteel les aan City University te Londen.

Meer auteur Claire McGowan Bekijk alles

Barre grond

Barre grond

Claire McGowan

€ 12,99

Meer spreker Willemijn de Vries Bekijk alles

Het einde van een tijdperk
€ 14,99
Als de tijd daar is

Als de tijd daar is

Jeffrey Archer

€ 14,99
Een gewaarschuwd mens

Een gewaarschuwd mens

Jeffrey Archer

€ 14,99
Een lucht vol Franse dromen

Een lucht vol Franse dromen

Michelle Visser

€ 14,99