Barre grond
Barre grond

Barre grond

In de spannende thriller Barre grond van Claire McGowan krijgt de zwangere forensisch psycholoog Paula Maguire een huiveringwekkende zaak toegewezen: de vermissing van een pasgeboren baby.

Auteur

Claire McGowan

Spreker

Willemijn de Vries

Speelduur

12 uur 0 min

€ 12,99

Beschrijving

Barre grond is een spannende en bloedstollende thriller van Claire McGowan en is voor de lezers van Karen Slaughter en Nicci French. In het Ballyterrin-ziekenhuis gebeurt het ondenkbare: er wordt een baby van nog geen uur oud gestolen. Forensisch psycholoog Paula Maguire zelf zwanger krijgt de zaak toegewezen, samen met de unit Vermiste Personen. Hoewel de baby binnen een paar dagen wordt teruggevonden, is de zaak voor Maguire daarmee niet afgedaan. Haar gevoel blijkt juist, want niet veel later wordt het lichaam van een gruwelijk toegetakelde vrouw aangetroffen. Hoewel de zaken ogenschijnlijk niets met elkaar te maken hebben, is Paula er toch van overtuigd dat er een verband is. Wanneer dan ook nog eens een hoogzwangere vrouw vermist raakt, beseft Paula dat de moordenaar zich dichter bij huis ophoudt dan ze dacht. Barre grond is het vervolg op de literaire thriller Verloren van Claire McGowan

Details

Imprint

Ambo|Anthos

Uitgever

Ambo/Anthos B.V.

Publicatiedatum

26 januari 2021

ISBN

9789026355943

Taal

Nederlands

Speelduur

12 uur 0 min

Bestandsgrootte

989 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Claire McGowan (1981) groeide op in een klein stadje in Noord-Ierland. Ze studeerde Engels en Frans aan Oxford en verhuisde daarna naar Londen, waar ze in de liefdadigheidssector werkte. Ze was voorzittervan de Crime Writers’ Associationen geeft momenteel les aan City University te Londen.

Meer auteur Claire McGowan Bekijk alles

Verloren

Verloren

Claire McGowan

€ 13,99

Meer spreker Willemijn de Vries Bekijk alles

Bloedlijn

Bloedlijn

Corine Hartman

€ 9,99
Zielloos

Zielloos

Corine Hartman

€ 9,99
Glashard

Glashard

Corine Hartman

€ 9,99
IJskoud

IJskoud

Corine Hartman

€ 9,99