Luistervoorbeeld

Dominomoord

SerieNathalie Svensson deel 2
Auteur Jonas Moström
Spreker Viktor Griffioen
Speelduur 8u 17m 46s
€ 13,99

Beschrijving

Dominomoord van Jonas Moström is het tweede deel in de serie rondom Nathalie Svensson. Voor de lezers van Camilla Läckberg. In dit deel gaat het om een moord en een verdwenen arts. Lukt het psychiater Nathalie Svensson om hem te vinden?

Arts Thomas Hoffman wordt vermoord aangetroffen diep in de bossen van Noord-Zweden. Alles wijst erop dat hij enkele dagen voor zijn dood werd vastgehouden en gemarteld. Kort na de vondst van het lichaam blijkt dat een collega van Hoffman spoorloos is verdwenen, alleen een naamplaatje en een dominosteen zijn achtergelaten in het ziekenhuis. Het lijkt erop dat hij een slachtoffer van dezelfde dader is. Psychiater Nathalie Svensson wordt gesommeerd om naar Sundsvall te komen om de moord en de verdwijning te onderzoeken. Dan blijkt dat haar eigen zus de ontvoerde arts als laatste heeft gezien. Zou zij meer weten dan ze laat blijken?

Dominomoord van Jonas Moström is een Scandinavische thriller vol vaart!

Details

ImprintAmbo|Anthos
UitgeverAmbo/Anthos B.V.
Publicatiedatum 11 oktober 2021
ISBN 9789026358265
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 8u 17m 46s
Bestandsgrootte 683 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur

Jonas Moström (1973) combineert zijn schrijversschap met zijn werk als huisarts in een medisch centrum in Stockholm, de stad waar hij met zijn gezin woont. Stockholm vormt ook het decor voor Dodelijk dichtbij. Moströms thrillers zijn bestsellers in Zweden. Dodelijk dichtbij is het eerste deel van een serie met Nathalie Svensson in de hoofdrol.

Toon aanbod