Het eiland
Het eiland

Het eiland

Het eiland van Libby Page is een heerlijke roman over een piepklein eiland voor de kust van Schotland met een gemeenschap met een groot hart. Soms moet je ergens naar terugkeren om verder te kunnen.

Auteur

Libby Page

Spreker

Wynn Heliczer

Vertaler

Marja Borg

Speelduur

12 uur 19 min

€ 14,99

Beschrijving

Libby Page, bekend van de internationale bestseller Het zwembad, is terug met het de hartverwarmende feelgood roman Het eiland, dat over vriendschap, familie en persoonlijke groei gaat.

De wereld van Lorna is klein en veilig: ze houdt van haar tienerdochter Ella en met z’n tweetjes kunnen ze de hele wereld aan. Maar na bijna twintig jaar verruilen ze Londen voor het piepkleine eiland Kip bij de Schotse kust. Lorna is daar opgegroeid en vertrok er toen ze achttien was, met de bedoeling er nooit meer terug te keren. Nu zijn ze er weer even, voor de begrafenis van Lorna’s ouders, die Ella nooit ontmoet hebben.

De wereld van Alice is klein maar vol: ze houdt van de gemeenschap op Kip en geeft yogalessen waar vrouwen van over het hele eiland op afkomen. Haar huwelijk met Jack, de broer van Lorna, heeft echter betere tijden gekend. Ze hoopt dat Lorna haar wat meer over hun jeugd kan vertellen, om zo Jack beter te begrijpen. Zodra Jack zijn zus na al die tijd weer ziet, is het duidelijk dat twintig jaar radiostilte niet zomaar te overbruggen valt. Kan Lorna’s thuiskomst betekenen dat ze weer verder kunnen met hun leven?

Het eiland van Libby Page is een heerlijke roman over je ergens thuis voelen, in een bijzondere setting.

'Libby Page schrijft vol emotie over vrouwenvriendschappen en familie. Als je van hartverwarmende en louterende verhalen houdt, is dit het boek voor jou.' - Daily Mail

‘Een van de meest hartverwarmende boeken van 2021.’ – Cosmopolitan

Details

Imprint

Ambo|Anthos

Uitgever

Ambo/Anthos B.V.

Publicatiedatum

1 november 2021

ISBN

9789026358272

Taal

Nederlands

Speelduur

12 uur 19 min

Bestandsgrootte

1014 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Libby Page, bekend van de internationale bestseller Het zwembad, is terug met Het eiland, dat over vriendschap en persoonlijke groei gaat. Voordat ze romans ging schrijven werkte Page als journalist bij The Guardian.

Meer auteur Libby Page Bekijk alles

Het zwembad

Het zwembad

Libby Page

€ 9,99

Meer spreker Wynn Heliczer Bekijk alles

Dior en dennenbomen

Mariëtte Middelbeek

€ 9,99
Huis van vuur & schaduw

Huis van vuur & schaduw

Sarah J. Maas

€ 19,99
Zin

Zin

Jackie van Laren

€ 14,99
Waarom kan ik niet gewoon gelukkig zijn?
€ 12,95