Luistervoorbeeld

Het eiland

Auteur Libby Page
Spreker Wynn Heliczer
Speelduur 12u 19m 6s
€ 14,99

Beschrijving

Libby Page, bekend van de internationale bestseller Het zwembad, is terug met het de hartverwarmende feelgood roman Het eiland, dat over vriendschap, familie en persoonlijke groei gaat.

De wereld van Lorna is klein en veilig: ze houdt van haar tienerdochter Ella en met z’n tweetjes kunnen ze de hele wereld aan. Maar na bijna twintig jaar verruilen ze Londen voor het piepkleine eiland Kip bij de Schotse kust. Lorna is daar opgegroeid en vertrok er toen ze achttien was, met de bedoeling er nooit meer terug te keren. Nu zijn ze er weer even, voor de begrafenis van Lorna’s ouders, die Ella nooit ontmoet hebben.

De wereld van Alice is klein maar vol: ze houdt van de gemeenschap op Kip en geeft yogalessen waar vrouwen van over het hele eiland op afkomen. Haar huwelijk met Jack, de broer van Lorna, heeft echter betere tijden gekend. Ze hoopt dat Lorna haar wat meer over hun jeugd kan vertellen, om zo Jack beter te begrijpen. Zodra Jack zijn zus na al die tijd weer ziet, is het duidelijk dat twintig jaar radiostilte niet zomaar te overbruggen valt. Kan Lorna’s thuiskomst betekenen dat ze weer verder kunnen met hun leven?

Het eiland van Libby Page is een heerlijke roman over je ergens thuis voelen, in een bijzondere setting.

'Libby Page schrijft vol emotie over vrouwenvriendschappen en familie. Als je van hartverwarmende en louterende verhalen houdt, is dit het boek voor jou.' - Daily Mail

‘Een van de meest hartverwarmende boeken van 2021.’ – Cosmopolitan

Details

ImprintAmbo|Anthos
UitgeverAmbo/Anthos B.V.
Publicatiedatum 1 november 2021
ISBN 9789026358272
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 12u 19m 6s
Bestandsgrootte 1014 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Libby Page

Libby Page (1993) ging na haar studie aan de slag als journalist voor The Guardian. Haar debuutroman, Het zwembad, werd verkocht aan 23 landen. Ook de filmrechten werden verkocht.

Ze schrijft al van jongs af aan en maakte op haar zestiende een geïllustreerd boek, Love Pink, om zo geld in te zamelen voor borstkankeronderzoek.

Naast schrijven is haar grote passie het buiten zwemmen. Ze woont in Londen.

Toon aanbod