Luistervoorbeeld

Het uur van de profeet

SerieDe Profeettrilogie deel 2
Auteur Håkan Östlundh, Tineke Jorissen-Wedzinga
Spreker Frank Rigter
Speelduur 10u 57m 46s
€ 12,99

Beschrijving

Het uur van de profeet van de Zweedse auteur Håkan Östlundh is een spannende thriller over corruptie, machtsmisbruik en wraak. Elias – een gedreven agent die zijn vaders dood koste wat kost wil wreken – is net uitvoerig onder het mes geweest bij de plastisch chirurg. Met een compleet nieuw uiterlijk – en met een nieuwe naam: Thom White, codenaam ‘de profeet’ – is hij er klaar voor om het schimmige imperium van Eric Hands te infiltreren. Hij is van plan via diens kinderen dichter bij hem te komen. Een smerig spel in een smerige wereld. De vraag is echter of zijn opdrachtgever dezelfde agenda heeft. Zijn missie wordt steeds gevaarlijker. Is Elias werkelijk bereid om zijn leven te geven voor een nog zeer onzekere uitkomst?

Details

ImprintAmbo|Anthos
UitgeverAmboAnthos
Publicatiedatum 2 augustus 2021
ISBN 9789026358388
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 10u 57m 46s
Bestandsgrootte 902 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Håkan Östlundh

Håkan Östlundh (Uppsala, 1962) hoort tot de bekendste misdaadauteurs van Zweden. Hij is ook de schrijver van romans en jeugd- en kinderboeken. Daarnaast is hij journalist en criticus.
Eiland van de angst is zijn eerste literaire thriller in de reeks met Fredrik Broman, inspecteur van politie in Visby op het Zweedse eiland Gotland.

Toon aanbod