Luistervoorbeeld

De droom over Elisabeth

Auteur Camilla Läckberg
Spreker Simone Breukink
Speelduur 27m 12s
€ 2,99

Beschrijving

De droom van Elisabeth is een kort verhaal van Camilla Läckberg. Malin en Lars zijn begonnen aan een grote zeilreis. Tijdens de tocht droomt Malin over Lars ex-vriendin, Elisabeth, die tijdens een zeiltocht om het leven is gekomen. Deze dromen in combinatie met Lars rare gedrag, zorgen ervoor dat Malin ervan overtuigd raakt dat Lars zijn ex heeft vermoord en dat haar nu hetzelfde lot te wachten staat.

Details

ImprintAmbo|Anthos
UitgeverAmbo/Anthos B.V.
Publicatiedatum 26 oktober 2021
ISBN 9789026358913
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 27m 12s
Bestandsgrootte 37 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Camilla Läckberg

Camilla Läckberg (1974) is van huis uit econoom maar werkt tegenwoordig als schrijfster. Haar misdaadromans over Patrik Hedström en Erica Falck krijgen uitstekende kritieken en hebben hun weg gevonden naar een groot en internationaal lezerspubliek. In 2005 werd Läckberg in Zweden verkozen tot auteur van het jaar. In 2006 won zij de Zweedse Publieksprijs, de Folkets Litteraturpris. Een aantal boeken van haar zijn in Zweden verfilmd.

In enkele jaren tijd is Camilla Läckberg ook in Nederland uitgegroeid tot een van de bestverkopende Zweedse thrillerauteurs. In Nederland en Vlaanderen zijn in totaal meer dan 550.000 exemplaren verkocht van de boeken van Läckberg.

Toon aanbod