Luistervoorbeeld

Een echte rotdag

Auteur Camilla Läckberg
Spreker Simone Breukink
Speelduur 26m 50s
€ 2,99

Beschrijving

Een echte rotdag is een kort verhaal van Camilla Läckberg, met Patrik Hedström in de hoofdrol. Scholier Sixten wordt gepest omdat hij dik is. Patrick heeft net zijn vrouw met een ander betrapt. Bij toeval komen ze elkaar tegen op een bankje. Door deze ontmoeting zijn beiden in staat hun problemen in perspectief te plaatsen en weer door te gaan met het leven van alledag.

Details

ImprintAmbo|Anthos
UitgeverAmbo/Anthos B.V.
Publicatiedatum 26 oktober 2021
ISBN 9789026358920
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 26m 50s
Bestandsgrootte 37 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Camilla Läckberg

Camilla Läckberg (1974) is van huis uit econoom maar werkt tegenwoordig als schrijfster. Haar misdaadromans over Patrik Hedström en Erica Falck krijgen uitstekende kritieken en hebben hun weg gevonden naar een groot en internationaal lezerspubliek. In 2005 werd Läckberg in Zweden verkozen tot auteur van het jaar. In 2006 won zij de Zweedse Publieksprijs, de Folkets Litteraturpris. Een aantal boeken van haar zijn in Zweden verfilmd.

In enkele jaren tijd is Camilla Läckberg ook in Nederland uitgegroeid tot een van de bestverkopende Zweedse thrillerauteurs. In Nederland en Vlaanderen zijn in totaal meer dan 550.000 exemplaren verkocht van de boeken van Läckberg.

Toon aanbod