De tranen van Messi
De tranen van Messi

De tranen van Messi

De hoogte- en dieptepunten in de carrière van de beste voetballer ter wereld

In De tranen van Messi wisselt Edwin Winkels de tranen van vreugde en van pijn af, waardoor een prachtige minibiografie ontstaat van de man die vrijwel alle records in het voetbal heeft gebroken.

Auteur

Edwin Winkels

Spreker

Edwin Winkels

Speelduur

3 uur 19 min

€ 9,99

Beschrijving

Ineens was daar het nieuws, in de zomer van 2021, dat Lionel Messi na 21 jaar bij FC Barcelona moest vertrekken. Het noodlijdende Barça had geen geld meer om de grootste ster uit zijn geschiedenis te betalen. Op een emotionele persconferentie nam een ontroostbare Messi in tranen afscheid van de club waar hij uitgroeide tot de beste voetballer van de wereld. Het waren lang niet de enige tranen van de zo bejubelde voetballer in zijn imposante carrière. Maar wat weten we eigenlijk van de voor- én tegenspoed van Messi?

Schrijver, journalist, Spanje-kenner en Messi-volger Edwin Winkels zocht naar bekende en minder bekende details: de jeugd van Messi in Rosario, zijn eenzaamheid in Barcelona, een gebroken been en een bijzondere kalverliefde, de lange schaduw van Maradona en Messi’s band met Nederland, en veel meer. Chronologisch wisselt Winkels de tranen van vreugde en de tranen van pijn af, waardoor een prachtige minibiografie ontstaat van de man die vrijwel alle records in het voetbal heeft gebroken.

Details

Imprint

Ambo|Anthos

Uitgever

Ambo/Anthos B.V.

Publicatiedatum

16 december 2021

ISBN

9789026359392

Taal

Nederlands

Speelduur

3 uur 19 min

Bestandsgrootte

274 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Edwin Winkels (1962) is sinds 1988 woonachtig in Barcelona, waar hij 21 jaar als verslaggever bij de krant El Periódico werkte en nu o.a. correspondent voor het AD is. Daarnaast schrijft hij zowel romans als non-fictieboeken. De tranen van Messi is zijn veertiende boek.

Meer auteur Edwin Winkels Bekijk alles

Twaalf jaar onschuldig in de cel

Twaalf jaar onschuldig in de cel

Romano van der Dussen, Edwin Winkels

€ 9,95