Luistervoorbeeld

Het huis Gucci

Het waargebeurde verhaal - over moord, hebzucht, glamour en gekte
Auteur Sara Gay Forden
Spreker Miranda Jansen
VertalerMechteld Jansen, Elise Kuip
Speelduur 18u 28m 51s
€ 14,99

Beschrijving

De celebritybiografie Het huis Gucci van Sara Gay Forden vertelt het ongelooflijke, waargebeurde verhaal van de Gucci-familie. Alles wat je niet in de film House of Gucci zag, lees je in dit boek.

Milaan, 1995. Op een vroege voorjaarsochtend wordt Maurizio Gucci, een van de machtigste modekoningen van zijn tijd, met enkele pistoolschoten gedood. Was het een crime passionnel door zijn ex-vrouw Patrizia Reggiani? Aasde ze op zijn vermogen? Zat zij er überhaupt achter?

Het huis Gucci is het adembenemende verhaal van de opkomst, ondergang en wederopstanding van de Gucci-dynastie – van een leeratelier in Florence tot een van de invloedrijkste modemerken in Milaan. Een verhaal over sterke familiebanden, arbeidsethos en uiteindelijk een leven van overvloed, waarmee Forden niet alleen de passie, maar ook de kwetsbaarheden van de Gucci-familie blootlegt.

'Het verhaal achter deze Italiaanse familie leest als een avonturenroman.' – ZIN

'Smakelijke pageturner.' - Nouveau

‘Deze fascinerende blik achter de schermen bij een van de machtigste modefamilies toont dat het niet alles goud is wat er blinkt.’ – Glamour

‘Een onvergetelijke kroniek over de opkomst en ondergang van een familie-imperium. Ze maken het zelfs bonter dan de Borgia’s. Aan de bekende mix van liefde, jaloezie en hebzucht voegen zij belastingontduiking, bigamie en, ja, zelfs moord toe.’ – The Wall Street Journal

‘Een van de beste boeken van het jaar.’ – The Economist

Details

ImprintAmbo|Anthos
UitgeverAmbo/Anthos B.V.
Publicatiedatum 23 maart 2022
ISBN 9789026359729
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 18u 28m 51s
Bestandsgrootte 1523 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.