De fiscalist
De fiscalist

De fiscalist

De fiscalist is de nieuwe roman van gerenommeerd auteur Ariëlla Kornmehl en is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Kan Antons obsessie voor Mila hem bevrijden uit zijn beklemmende leven?

Auteur

Ariëlla Kornmehl

Sprekers

Ariëlla Kornmehl, Roeland Fernhout

Speelduur

5 uur 41 min

€ 13,99

Beschrijving

‘Ariëlla Kornmehls verhalen doen verlangen naar meer.’ – Tommy Wieringa De fiscalist van Ariëlla Kornmehl is het onthutsende verslag van een man die de grip op zijn eigen leven dreigt te verliezen. Anton Frankenmolen, een Haagse fiscalist, wordt al jarenlang opgeslokt door zijn werk. Toch is hij maar gematigd succesvol. Zijn huwelijk is uitgeblust, zijn kinderen zijn de deur uit. Hij heeft besloten om niet door een psycholoog of een zelfhulpboek een wending aan zijn bestaan te laten geven. Om zijn gemis aan echt contact te compenseren gebruikt hij zijn iPhone. Als blijkt dat ook deze methode hem niet gelukkiger maakt, concentreert hij zich op de dochter van een gerespecteerde klant. Mila is een telg uit de familie Kaufmann, die al decennia eigenaar is van diverse panden in Amsterdam en voor wie Anton meer is dan enkel een belastingadviseur. Kan de obsessie voor Mila hem bevrijden uit zijn beklemmende leven? De fiscalist is de nieuwe roman van gerenommeerd auteur Ariëlla Kornmehl en is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. ‘De fiscalist is een bijna chirurgisch verslag van de fascinatie van een man voor een nietsvermoedende vrouw. Het is een obsessie die hem langzaam gaat overheersen, tot de vrouw in zijn ogen en in zijn gedachten is geworden wat zij niet is, maar wat hij verlangt. Het is een even actuele als tijdloze roman. Het is Ariëlla Kornmehls beste boek.’ – Marcel Möring

Details

Imprint

Ambo|Anthos

Uitgever

Ambo/Anthos B.V.

Publicatiedatum

31 augustus 2022

ISBN

9789026360671

Taal

Nederlands

Speelduur

5 uur 41 min

Bestandsgrootte

468 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Ariëlla Kornmehl (1975) studeerde filosofie en woont in Amsterdam. Ze schreef onder meer de romans De vlindermaand (2005), die in zes landen werd vertaald en werd genomineerd voor de IMPAC Dublin Literary Award, en Een stille moeder (2009), die werd bekroond met de Boekdelenprijs 2011 voor het beste leesclubboek. Haar roman Wat ik moest verzwijgen (2013) werd in Duitsland bewerkt tot een theaterstuk. De fiscalist is haar vijfde roman.

Meer spreker Ariëlla Kornmehl Bekijk alles

De familie Goldwasser

De familie Goldwasser

Ariëlle Kornmehl

€ 11,95

Meer spreker Roeland Fernhout Bekijk alles

Scherven

Scherven

Bret Easton Ellis

€ 17,99
Het Koninklijk Huis

Het Koninklijk Huis

Herman Koch

€ 13,99
Nachtdier

Nachtdier

Joost van Bellen

€ 14,99
Leco, Worden wie je bent

Leco, Worden wie je bent

Leco van Zadelhoff

€ 12,99