Nooit meer bang op je werk
Nooit meer bang op je werk

Nooit meer bang op je werk

Werknemers vertellen over hun angsten, deskundigen bieden oplossingen

Nooit meer bang op je werk van Jolein de Rooij bevat verhalen van mensen die door hun angst in moeilijkheden kwamen op hun werk. Het boek gaat in op de types angst en bevat adviezen en verwijzingen.

Auteur

Jolein de Rooij

Sprekers

Ronald Top, Miryanna van Reeden

Speelduur

6 uur 51 min

€ 13,99

Beschrijving

Nooit meer bang op je werk van Jolein de Rooij is voor iedereen die weleens ergens bang voor is op het werk. Het boek naar aanleiding van de succesvolle Intermediair-serie. Angst is van alle tijden en van bijna alle mensen. Sommige angsten spelen vooral op het werk of komen zelfs rechtstreeks voort uit de arbeidsomstandigheden. Zo zijn er bedrijven waar een angstcultuur heerst. Je kunt lijden aan prestatieangst of extreem bang zijn voor verantwoordelijkheid. Je kunt ook last hebben van hoogtevrees, smetvrees of vliegangst, waardoor je in je privéleven maar zeker ook op je werk flink gehinderd wordt. Daarover gaat dit boek. Het bevat veertig eerlijke verhalen van mensen die door hun angst in moeilijkheden zijn gekomen op hun werk. Sommigen zijn vastgelopen en krijgen een burn-out. Anderen tobben jaren voort zonder er met iemand over te praten. Zij vertellen openhartig over hun strijd met angst en hun schaamte, en over het moment waarop ze besloten niet langer te zwijgen, hun psychische probleem onder ogen te zien en professionele hulp te zoeken. Niet alle problemen kunnen worden opgelost maar in alle gevallen levert openheid een bevrijding op, soms een significante verbetering in de professionele sfeer maar ook simpelweg meer levensgeluk. Elk hoofdstuk van Nooit meer bang op je werk gaat in op een bepaald type angst en bevat naast diagnose en uitleg adviezen van experts en verwijzingen naar waar hulp gezocht kan worden. Nooit meer bang op je werk van Jolein de Rooij is zowel bijzonder informatief als hoopvol, een leerzame en aangrijpende inkijk in het innerlijke leven van de mensen met wie we werken.

Details

Imprint

Ambo|Anthos

Uitgever

Ambo/Anthos B.V.

Publicatiedatum

31 augustus 2022

ISBN

9789026360725

Taal

Nederlands

Speelduur

6 uur 51 min

Bestandsgrootte

376 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Jolein de Rooij is psycholoog en journalist. Ze schrijft tijdschriftartikelen en blogs, vaak op basis van interviews. Ze publiceert in onder andere Psychologie Magazine en Intermediair. Nooit meer bang op je werk is haar eerste boek.

Meer spreker Ronald Top Bekijk alles

Levenslessen

Levenslessen

Nikolaas Sintobin

€ 14,99
De jongen in de kelder

De jongen in de kelder

Stephen Smith

€ 12,95
Mindful mediteren tegen pijn
€ 12,99
Schaduwrijk

Schaduwrijk

Kim Faber, Janni Pedersen

€ 14,99

Meer spreker Miryanna van Reeden Bekijk alles

Afgeschreven

Afgeschreven

Angelique Haak

€ 11,99
Krabbel & Nies vieren sinterklaas en kerst
€ 0,99
Elf jaar in gevangenschap

Elf jaar in gevangenschap

Michelle Knight, Michelle Burford

€ 12,95
Krabbel en Nies en de Grote Kattengriezel
€ 4,99