Opgeladen!
Opgeladen!

Opgeladen!

Boost je geluk, gezondheid en prestaties

Opgeladen! van Olympisch schaatskampioen Jochem Uytdehaage is een praktisch boek om met meer energie alles uit je leven te halen, over een goede werk-privébalans en de mentale en fysieke batterij.

Auteurs

Jochem Uytdehaage, Thomas Olsthoorn

Spreker

Jochem Uytdehaage

Speelduur

3 uur 18 min

€ 12,99

Beschrijving

Olympisch schaatskampioen Jochem Uytdehaage deelt in Opgeladen! zijn kennis over krachten en energieën. Een goede werk-privébalans, een betere conditie, presteren op het werk, fit en uitgerust zijn, meer aandacht hebben voor de kinderen, makkelijker kunnen ontspannen. We willen het allemaal, maar in de hectiek van het dagelijkse leven lukt het vaak niet. Jochem Uytdehaage ontdekte na zijn carrière als schaatser dat hij niet vijf, zes dingen tegelijk op honderd procent kon doen. Hij werd te veel afgeleid om werkelijk goed te presteren. Hij analyseerde zowel zijn ervaringen in zijn topsportcarrière als die van daarna en ontdekte wat hij batterijen van energie noemt. De mentale batterij gaat over kennis, kunde en ervaring. De fysieke batterij over voeding, slaap, beweging en ontspanning. De spirituele batterij richt zich op drive en zingeving en de emotionele batterij gaat over relaties, gedrag en emoties. Deze vier batterijen staan met elkaar in verbinding en zijn van grote invloed op ons dagelijks leven. Opgeladen! van Jochem Uytdehaage is een praktisch boek om met meer energie alles uit je leven te leren halen.

Details

Imprint

Ambo|Anthos

Uitgever

Ambo/Anthos B.V.

Publicatiedatum

20 juli 2022

ISBN

9789026360732

Taal

Nederlands

Speelduur

3 uur 18 min

Bestandsgrootte

182 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Tweevoudig olympisch schaatskampioen Jochem Uytdehaage, tegenwoordig werkzaam als motivator en spreker, leerde zowel tijdens als na zijn topsportcarrière harde maar wijze lessen op het gebied van energie, balans en vitaliteit. Twintig jaar na zijn gouden Winterspelen van Salt Lake City deelt hij zijn ervaringen, kennis en inzichten, en geeft hij praktische tips voor iedereen die een gezonder en gelukkiger leven wil leiden.

Meer auteur Thomas Olsthoorn Bekijk alles

Incroyable!

Incroyable!

Thomas Olsthoorn

€ 13,99