Incroyable!
Incroyable!

Incroyable!

Bijzondere ritwinnaars in de jongste jaren van de Tour de France

Incroyable! van Thomas Olsthoorn vertelt over bijzondere ritwinnaars in de jongste jaren van de Tour de France. Met hoofdrolspelers als Marianne Vos, Fabio Jakobsen en Mathieu van der Poel.

Auteur

Thomas Olsthoorn

Spreker

Lykele Muus

Speelduur

6 uur 6 min

€ 13,99

Beschrijving

De Tour de France is de heilige graal voor het wielrennen. Het is de race waar iedere professionele renner op jonge leeftijd van droomt. Een etappe winnen in de Tour de France betekent eeuwige roem. Maar het is lang niet voor iedere coureur weggelegd.

Incroyable! vertelt de verhalen van memorabele ritwinnaars die de afgelopen tien jaar op het grootste podium van de wielersport stonden. Op basis van gesprekken met en over de hoofdrolspelers worden hun overwinningen weer vol in de schijnwerpers gezet. Klimmers, sprinters, knechten en kopvrouwen uit Nederland, België en omliggende landen komen aan bod. Van Fabio Jakobsen, Mathieu van der Poel en Marcel Kittel tot Marianne Vos en Annemiek van Vleuten. Renners die letterlijk een lange weg moesten afleggen om hun moment van glorie in Frankrijk te beleven. Soms emotioneel en beladen, maar vaker nog meeslepend en heroïsch. Precies zoals de Tour de France zelf.

Incroyable! van Thomas Olsthoorn is een onmisbaar boek voor de Tour de France-liefhebber.

Details

Imprint

Ambo|Anthos

Uitgever

Ambo/Anthos B.V.

Publicatiedatum

7 juli 2023

ISBN

9789026364372

Taal

Nederlands

Speelduur

6 uur 6 min

Bestandsgrootte

502 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Thomas Olsthoorn is schrijver en wielerjournalist bij het tijdschrift Procycling, dat elk jaar De officiële Tour de France Gids uitgeeft in Nederland en Vlaanderen. Eerder verschenen van hem het Handboek Tour de France 2016 met Michael Boogerd en de biografie van oud-renner en huidig NOS-analist Stef Clement.

Meer auteur Thomas Olsthoorn Bekijk alles

Opgeladen!

Opgeladen!

Jochem Uytdehaage, Thomas Olsthoorn

€ 12,99

Meer spreker Lykele Muus Bekijk alles

Wantij

Wantij

Jaap Robben

€ 7,50
Op gevoel

Op gevoel

Nando Boers, Tom Dumoulin

€ 15,99
In de mist van Golden Gate Park
€ 22,99
De Fishermen's Trail
€ 14,99