Heeft iemand Charlotte Salter gezien?
Heeft iemand Charlotte Salter gezien?
Nog geen luistervoorbeeld

Heeft iemand Charlotte Salter gezien?

Heeft iemand Charlotte Salter gezien? is de nieuwe intelligent psychologische thriller van het Britse iconische schrijverspaar Nicci French waarin oude en nieuwe politiezaken verstrengeld raken.

Auteur

Nicci French

Spreker

Carly Wijs

Vertaler

Ireen Niessen

€ 15,99

Beschrijving

In de thriller Heeft iemand Charlotte Salter gezien? van Nicci French komt Charlotte Salter niet opdagen op het grote feest voor de verjaardag van haar man, Alec. Hij blijft onverstoord, maar hun dochter Etty raakt er naarmate de avond vordert steeds meer van overtuigd dat haar moeder iets vreselijks is overkomen. De politie wordt ingeschakeld, maar er zijn geen aanknopingspunten. Dan wordt het lichaam van een dorpsgenoot gevonden. Houdt dit verband met de verdwijning? Jaren later komen Etty en haar broers bijeen om het ouderlijk huis leeg te ruimen omdat Alec naar een verpleeghuis moet. Het hele gezin is getekend door de gebeurtenissen van al die jaren daarvoor. Weer wordt er een misdrijf gepleegd in het dorp. Rechercheur Maud Grey wordt op de zaak gezet. Aan haar de taak om een onwillige politiemacht mee te krijgen oud zeer op te rakelen om niet alleen dit misdrijf maar ook de twee zaken uit het verleden op te lossen. Want niemand heeft Charlotte Salter ooit nog gezien… Heeft iemand Charlotte Salter gezien? is het nieuwste bloedstollend spannende boek van het iconische thrillerduo Nicci French. Over de Gunst: 'De gunst is intelligent van opzet en voortreffelijk geschreven.' - NRC

Details

Imprint

Ambo|Anthos

Uitgever

Ambo/Anthos B.V.

Publicatiedatum

12 april 2023

ISBN

9789026360893

Taal

Nederlands

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Achter de naam Nicci French gaat het Britse echtpaar Nicci Gerrard en Sean French schuil. Dit duo is wereldberoemd om hun thrillers en korte verhalen. In 1997 debuteerden ze met Het geheugenspel. Al meer dan vijfentwintig jaar zijn ze niet weg te denken uit de thrillerwereld.

Meer auteur Nicci French Bekijk alles

De gunst

De gunst

Nicci French

€ 14,99
Medeplichtig

Medeplichtig

Nicci French

€ 12,99
Wie niet horen wil

Wie niet horen wil

Nicci French

€ 14,99
Wie niet horen wil

Wie niet horen wil

Nicci French

€ 14,99

Meer spreker Carly Wijs Bekijk alles

Wolvenkoorts

Wolvenkoorts

Kerstin Ekman

€ 12,99
Aanbieding De witte rots

De witte rots

Anna Hope

€ 13,99 € 6,99
Op de bonnefooi door Frankrijk
€ 12,99
Emoticon

Emoticon

Jessica Durlacher

€ 11,99