In de schaduw
In de schaduw
Nog geen luistervoorbeeld

In de schaduw

In de schaduw van Shelly Burr is een onheilspellende thriller over een coldcase set in de outback van Australië die al voor verschijnen de CWA Debut Dagger Award won. Voor de lezers van Jane Harper

€ 14,99

Beschrijving

In de schaduw van Shelley Burr is een beklemmende thriller voor de fans van Jane Harper, die zich afspeelt in de Australische outback. Iedereen denkt Mina McCreery te kennen. En iedereen heeft een theorie over wat er met haar zus is gebeurd. Eindelijk wordt de waarheid onthuld… Negentien jaar geleden verdween haar zus Evelyn zonder een spoor achter te laten. Mina McCreery is nog steeds bezig met het verwerken van die ingrijpende gebeurtenis. Destijds was de publieke belangstelling voor de zaak enorm, maar die is helemaal weggeëbd, ook al staat er nog een geldbedrag van 1 miljoen dollar open voor de tip die tot de oplossing leidt. Mina leidt een teruggetrokken bestaan op de boerderij waar ze is opgegroeid, in een afgelegen dorp in Australië. Dan biedt privédetective Lane aan de zaak opnieuw te onderzoeken, maar Mina weigert omdat ze uit ervaring weet dat dat weer veel ongewenste aandacht met zich zal meebrengen en omdat ze er weinig vertrouwen in heeft. Toch weet Lane haar zover te krijgen toestemming te geven, al verzwijgt hij dat hij zijn eigen duistere redenen heeft om de zaak te heropenen… In de schaduw van Shelley Burr won al voor verschijnen de CWA Debut Dagger Award, de meest prestigieuze thrillerprijs in de Angelsaksische wereld.

Details

Imprint

Ambo|Anthos

Uitgever

Ambo/Anthos B.V.

Publicatiedatum

15 februari 2023

ISBN

9789026361746

Taal

Nederlands

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Shelley Burr won met In de schaduw de CWA Debut Dagger Award. Als ze niet schrijft, werkt ze op het ministerie van Landbouw, Water en Milieu. Ze woont in Canberra, Australië, en groeide op in Newcastle en Glenrowan. In de schaduw is haar debuutthriller.

Meer spreker Ronald Top Bekijk alles

Een Franse connectie
€ 11,99
De vermiste dame

De vermiste dame

L.C. Tyler

€ 11,99

Waarom niet

René Appel

€ 14,99

De ware vrijheid

Luc Panhuysen

€ 14,99

Meer spreker Karin Douma Bekijk alles

Het resort

Het resort

Sarah Pearse

€ 14,99

Op eigen houtje

Jessica Merkens

€ 14,99
Beauchamp Hall

Beauchamp Hall

Danielle Steel

€ 14,99
De mantel der liefde

De mantel der liefde

Eloisa James

€ 16,99