Tadic
Tadic

Tadic

Ultieme prof

Tadic van Sander Zeldenrijk is het verhaal van de uit Servië afkomstige topvoetballer Dusan Tadic die Ajax opnieuw groot maakte

Auteur

Sander Zeldenrijk

Spreker

Kees Boot

Speelduur

6 uur 46 min

€ 12,99

Beschrijving

Tadic van Sander Zeldenrijk is een inkijk in het leven van een toptalent. Dušan Tadic verruilde het Engelse Southampton in de zomer van 2018 voor een nieuw avontuur bij Ajax. En een avontuur werd het. De aanvaller kwam als ervaren speler in een jonge, uiterst getalenteerde groep voetballers terecht, die in zijn debuutseizoen de halve finales van de Champions League bereikte, iets wat bijna niemand meer voor mogelijk had gehouden. Tadic speelde bijna iedere wedstrijd en excelleerde. Bovendien bleek hij op het trainingsveld en daarnaast een inspiratiebron voor veel ploeggenoten. Wie is deze man, die het liefst met zijn voeten spreekt? Sander Zeldenrijk reconstrueerde de loopbaan van de drieëndertigjarige Ajacied en sprak voor dit boek in Nederland en Servië met (oud-)trainers, beleidsbepalers, teamgenoten, vrienden en supporters van de voetballer. Dat alles resulteert in een rijk antwoord op die ene vraag: wat maakt Dušan Tadic zo bijzonder? Tadic van Sander Zeldenrijk is het verhaal van de voetballer die Ajax opnieuw groot maakte.

Details

Imprint

Ambo|Anthos

Uitgever

Ambo/Anthos B.V.

Publicatiedatum

21 december 2022

ISBN

9789026361920

Taal

Nederlands

Speelduur

6 uur 46 min

Bestandsgrootte

372 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Sander Zeldenrijk (1978) werkt al twintig jaar in de sportjournalistiek. Sinds 2008 is hij hoofdredacteur van het maandblad Ajax Life. Vanuit die functie volgt hij de club op de voet en zag hij menig Ajacied debuteren. Met Tadic maakt hij nu zelf zijn schrijversdebuut.

Meer spreker Kees Boot Bekijk alles

De grafrovers

Sj King

€ 9,99
€ 9,99
Mijn vader in de mottenballen
€ 9,99
Het tijdperk Max

Het tijdperk Max

Koen Vergeer

€ 12,99