Slaap wel
Slaap wel

Slaap wel

Slaap wel van Jade Wu geeft je concrete tips en een praktisch stappenprogramma om van je slapeloosheid af te komen en je nachtrust te verbeteren.

Auteur

Jade Wu

Spreker

Melissa Drost

Vertaler

Ralph van der Aa

Speelduur

11 uur 26 min

€ 14,99

Beschrijving

Lig je ’s nachts vaak urenlang te woelen en schaapjes te tellen? Zodat je overdag moeite hebt je te concentreren? En last hebt van vergeetachtigheid of een slecht humeur?

Je bent niet alleen. Bijna een kwart van de Nederlanders kampt met slaapproblemen. Vervelend genoeg, maar slapeloosheid hangt ook nog eens samen met langdurige lichamelijke klachten en pijn.

Dr. Jade Wu is een autoriteit op het gebied van (chronische) slapeloosheid. In Slaap wel geeft ze je niet alleen wetenschappelijk onderbouwde handvatten voor een betere nachtrust maar ook een praktisch stap-voor-stapprogramma van acht weken om voorgoed af te rekenen met slapeloosheid. Zodat je weer met een uitgerust gevoel uit bed kan stappen.

Details

Imprint

Ambo|Anthos

Uitgever

Ambo/Anthos B.V.

Publicatiedatum

7 juni 2023

ISBN

9789026363528

Taal

Nederlands

Speelduur

11 uur 26 min

Bestandsgrootte

629 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Dr. Jade Wu is onderzoeker en als arts gespecialiseerd in slaap. Ze is een graag geziene gast op televisie, radio en in podcasts, zo was ze host van de populaire podcast Savvy Psychologist. Ze publiceerde onder meer in The New York Times en The Huffington Post.

Meer spreker Melissa Drost Bekijk alles

In haar voetsporen

Anna E. Wahlgren

€ 14,99

De Bellende Engel

Stephanie Biesheuvel

€ 14,99
Things we left behind
€ 14,99

Wensen boven Ruby Lodge

Eline Hazelaar

€ 11,99