Onbegraven
Onbegraven

Onbegraven

Zweedse Scandithriller die direct na verschijnen in de Zweedse bestsellerlijsten stond. Duivelsdal, het eerste deel in de Annie Ljung-serie werd lovend ontvangen. In deel twee keert Annie Ljung terug.

Serie

Annie Ljung deel 2

Auteur

Ulrika Rolfsdotter

Spreker

Carly Wijs

Vertaler

Tineke Jorissen-Wedzinga

Speelduur

10 uur 47 min

€ 14,99

Beschrijving

Onbegraven van Ulrika Rolfsdotter is het spannende tweede deel in de veelgeprezen serie over maatschappelijk werker Annie Ljung.

Het is eind augustus en de dagen worden alweer korter in Ådalen. De bewoners ontsteken hun lichten om zo de duisternis buiten de deur te houden. Op een vroege ochtend worden aan de oevers van het Bålsjö-meer drie tienermeisjes gevonden. Twee zijn dood, één is zwaargewond. Haar leven hangt aan een zijden draadje. Het kleine dorp is in shock en wordt herinnerd aan een seriemoordenaar die in de jaren zeventig in de streek rondwaarde. Is de Donderdagman teruggekeerd?

Het is de eerste grote zaak voor Sara Emilsson, die zichzelf wil bewijzen tegenover haar vader, gepensioneerd agent, en tegenover de rest van haar team. Wanneer blijkt dat de families van de meisjes regelmatig bezocht worden door medewerkers van de sociale dienst, wordt maatschappelijk werker Annie Ljung betrokken bij het onderzoek. Samen proberen ze te achterhalen wie de dader is, een zoektocht die grote gevolgen blijkt te hebben, ook voor Annie zelf.

Onbegraven van Ulrika Rolfsdotter stond meteen na verschijnen in de Zweedse bestsellerlijst.

Details

Imprint

Ambo|Anthos

Uitgever

Ambo/Anthos B.V.

Publicatiedatum

19 juli 2023

ISBN

9789026363818

Taal

Nederlands

Speelduur

10 uur 47 min

Bestandsgrootte

888 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Ulrika Rolfsdotter (1977) groeide op in Bjärtrå in Zweden. Ze is maatschappelijk werker en therapeut. Duivelsdal, het eerste deel van de serie met Annie Ljung in de hoofdrol, werd lovend ontvangen. Dit is het tweede deel. Rolfsdotter woont in Gävle met haar twee kinderen.

Meer auteur Ulrika Rolfsdotter Bekijk alles

Duivelsdal

Duivelsdal

Ulrika Rolfsdotter

€ 13,99

Meer spreker Carly Wijs Bekijk alles

Romeinse sporen

Romeinse sporen

Willemijn van Dijk

€ 6,99
Stemmen in het duister

Stemmen in het duister

Nicci French

€ 15,99
De mooiste tijd van je leven
€ 10,99
Lieve mama

Lieve mama

Esther Verhoef

€ 10,99