In haar voetsporen
In haar voetsporen
Nog geen fragment

In haar voetsporen

'Adembenemende spannende thriller vol verrassende plotwendingen. Geweldig!.'- Camilla Läckberg. Scandithriller met de spookiness van Ruth Ware en de psychologische spanning van Nicci French

€ 14,99

Beschrijving

Jill en Isabelle zijn halfzussen. Isabelle heeft het altijd als haar plicht gezien om haar zusje tegen alles te beschermen, terwijl Jill Isabelle wil steunen in haar chaotische leven. En dan verdwijnt Isabelle spoorloos.

Volgens de politie wijst alles erop dat Isabelle vrijwillig is vertrokken, maar Jill weigert dit te geloven. Ze weet dat Isabelle geobsedeerd is door true crime en de verdwijning van een jonge vrouw in haar geboorteplaats Gävle onderzocht. Zou ze iets op het spoor zijn? Jill begint haar eigen onderzoek, wat haar leidt naar een gezin dat haar zowel intrigeert als beangstigt. Ze raakt steeds verder verstrikt in een labyrint – ontsnappen lijkt onmogelijk.

In haar voetsporen is een psychologische thriller over familiebanden, over een gezin dat uiteenvalt en over het ophouden van een perfecte façade.

‘In deze adembenemende thriller toont Wahlgren haar enorme gedrevenheid en passie.’ – Gefle Dagblad

‘De wisselende perspectieven van de twee zussen maakt deze geweldige thriller superspannend! En de sfeer van de nachtelijke steegjes in de stad enerzijds en de weidsheid van de strandvilla in de archipel anderzijds is heel spooky. Topthriller!’ – vier sterren BTJ

Details

Imprint

Ambo|Anthos

Uitgever

Ambo/Anthos B.V.

Publicatiedatum

10 juli 2024

ISBN

9789026368394

Taal

Nederlands

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Anna E. Wahlgren is apotheker en scheikundig ingenieur. Wegens haar interesse in de menselijke psychologie schreef zij vlijmscherpe psychologische thrillers, waarbij de donkere kant van intermenselijke relaties centraal staat. In haar voetsporen is de eerste thriller van Wahlgren die in het Nederlands is vertaald.

Meer spreker Melissa Drost Bekijk alles

The dress

The dress

Colleen Hoover

€ 4,99
€ 16,99
De jacht op de groene diamant
€ 12,99

De Bellende Engel

Stephanie Biesheuvel

€ 14,99