Luistervoorbeeld

Prins Caspian

SerieDe Kronieken van Narnia deel 4
Auteur C.S. Lewis, Imme Dros
Spreker Sander de Heer
Speelduur 5u 28m 14s
€ 11,99

Beschrijving

In de klassieker ‘Prins Caspian’, geschreven door C.S. Lewis, gaat het verhaal van de Kronieken van Narnia verder. Pieter, Suze, Edmond en Lucy Pevensie staan op het punt om op de trein te stappen als er iets vreemds gebeurt: het treinstation waar ze stonden verdwijnt en plotseling zijn ze weer terug in het magische land Narnia, waar ze zo veel hebben beleefd. Maar eris iets helemaal mis. Hun prachtige kasteel is een ruïne en het land ligt er stil en verlaten bij. De dwerg Trumpkin vertelt hun het treurige verhaal van de burgeroorlog en de slechte koning Miraz, die de sprekende dieren onderdrukt. Prins Caspian wil de troon veroveren en de vrede terugbrengen naar Narnia, maar dat kan hij niet zonder Pieter, Suze, Edmond en Lucy. Lukt het de kinderen om Narnia opnieuw van de ondergang te redden?

Reis mee naar het magische koninkrijk Narnia. Nu in een nieuwe vertaling van Imme Dros, die weer generaties aan lezers zal weten te betoveren!

Deel 2 (De wereld achter de kastdeur), 4 (Prins Caspian) en 5 (De reis naar het Morgenland) zijn de bekendste en meest gelezen Narnia verhalen, en vormen een trilogie binnen De Kronieken van Narnia.'Prins Caspian' is het vierde deel in de reeks en het verhaal volgt op 'De wereld achter de kastdeur'.

Voor kinderen vanaf 10 jaar.

Details

ImprintKokBoekencentrum Jeugd
UitgeverVBK Media
Publicatiedatum 10 november 2021
ISBN 9789026625343
Taal Nederlands
LeeftijdLeeftijd vanaf 10 tot 12 jaar
Soort audioLuisterboek
Speelduur 5u 28m 14s
Bestandsgrootte 300 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.