Luistervoorbeeld

De reis naar het Morgenland

SerieDe Kronieken van Narnia deel 5
Auteur C.S. Lewis, Imme Dros
Spreker Sander de Heer
Speelduur 6u 8m 20s
€ 11,99

Beschrijving

Lees de Kronieken van Narnia, sprankelend vertaald door Imme Dros!

Keer terug naar Narnia in deze prachtige nieuwe vertaling van het welbekende verhaal ‘De reis naar het Morgenland’ van C.S. Lewis! Edmond en Lucy vinden het maar niets dat ze in de zomervakantie bij hun vervelende neef Justus moeten logeren, maar het is niet anders. Op een dag zitten ze verveeld naar het schilderij van een schip te kijken, als het schilderij plotseling tot leven komt. In een flits verdwijnt de lijst van het schilderij en liggen de drie kinderen in de golven. Ze klimmen aan boord van het schip en worden daar begroet door hun oude vriend Caspian. Ze zijn weer terug in Narnia! Daar zullen ze koning Caspian helpen om zeven vrienden van zijn vader te vinden. Vrienden die lang geleden een verre reis maakten naar de Eenzame Eilanden en van wie nooit meer iets is gehoord…

Reis mee naar het magische koninkrijk Narnia. Nu in een sprankelende, nieuwe vertaling van Imme Dros, die weer generaties aan lezers zal weten te betoveren!

Deel 2 (De wereld achter de kastdeur), 4 (Prins Caspian) en 5 (De reis naar het Morgenland) zijn de bekendste en meest gelezen Narnia verhalen, en vormen een trilogie binnen De Kronieken van Narnia. 'De reis naar het Morgenland' (eerder verschenen onder de titel 'De reis van het drakenschip') is het vijfde deel in de Narnia-serie en volgt op 'Prins Caspian'.

Voor kinderen vanaf 10 jaar.

Details

ImprintKokBoekencentrum Jeugd
UitgeverVBK Media
Publicatiedatum 10 november 2021
ISBN 9789026625350
Taal Nederlands
LeeftijdLeeftijd vanaf 10 tot 12 jaar
Soort audioLuisterboek
Speelduur 6u 8m 20s
Bestandsgrootte 337 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.