Luistervoorbeeld

De wereld achter de kastdeur

SerieDe Kronieken van Narnia deel 2
Auteur C.S. Lewis, Imme Dros
Spreker Sander de Heer
Speelduur 4u 39m 51s
€ 11,99

Beschrijving

In de spannende en prachtige kinderboekenklassieker ‘De wereld achter de kastdeur’ (eerder verschenen als 'Het betoverde land achter de kleerkast') van C.S. Lewis staat het welbekende avontuur van de vier kinderen Pieter, Suze, Edmond en Lucy Pevensie op het punt van beginnen. Reis mee naar het betoverde land achter de kleerkast en ga opnieuw op verkenning door het prachtige Narnia, nu in een sprankelende, nieuwe vertaling van Imme Dros, die weer generaties aan lezers zal weten te betoveren!

Als Pieter, Suze, Edmond en Lucy uit logeren gaan in het geheimzinnige, grote huis van een oude professor, komen ze op een dag een oude kleerkast tegen in een lege kamer. Lucy verstopt zich in de kast, maar tot haar schrik zit er helemaal geen achterkant in de kast… Via de kleerkast belandt zij, en later ook haar broers en zus, in het wonderlijke land Narnia, waar een strijd gaande is tussen de machtige leeuw Aslan en de boosaardige Witte Heks.

Deel 2 (De wereld achter de kastdeur), 4 (Prins Caspian) en 5 (De reis naar het Morgenland) zijn de bekendste en meest gelezen Narnia verhalen, en vormen een trilogie binnen De Kronieken van Narnia.

Voor kinderen vanaf 10 jaar.

Details

ImprintKokBoekencentrum Jeugd
UitgeverVBK Media
Publicatiedatum 3 november 2021
ISBN 9789026625367
Taal Nederlands
LeeftijdLeeftijd vanaf 10 tot 12 jaar
Soort audioLuisterboek
Speelduur 4u 39m 51s
Bestandsgrootte 256 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.