Luistervoorbeeld

Ripper

Auteur Isabel Allende
Spreker Hymke de Vries
Speelduur 16u 41m 40s
€ 12,99

Beschrijving

Een vrouw die moet kiezen en een moordenaar die al gekozen heeft... Indiana Jackson is een eigenzinnige alleenstaande moeder in het hedendaagse hippe San Francisco. Ze koestert een grote liefde voor twee mannen: kunstliefhebber en bon-vivant Alan Keller, en ex-marinier Ryan Miller. Terwijl Indiana haar liefdesleven op orde probeert te brengen, is haar slimme dochter Amanda meer geïnteresseerd in de duistere kant van het leven. Onder haar leiding spelen enkele mensen op internet het Ripper-spel, waarin de deelnemers moorden uit de negentiende eeuw proberen op te lossen. Maar wat als een spel begon, wordt dodelijke ernst wanneer Amanda de aandacht van de rippergroep verlegt naar een aantal bizarre moorden in San Francisco. De moordenaar blijkt dichterbij te zijn dan de spelers kunnen vermoeden. Het leven van Indiana komt op het spel te staan... 'Allendes beste roman: scherp, spannend en geestig.' de Volkskrant 'Ripper leest heerlijk weg, schrijven kan ze. Onweerstaanbaar!' Margriet 'Een nieuwe Allende is altijd een feestje.' Zin 'Allende krijgt haar lezers op het puntje van hun stoel.' De Telegraaf 'Allende heeft er duidelijk lol in.' NRC Handelsblad

Details

ImprintWereldbibliotheek
UitgeverUitgeverij Nieuw Amsterdam
Publicatiedatum 22 juli 2021
ISBN 9789028451889
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 16u 41m 40s
Bestandsgrootte 1375 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Isabel Allende

Isabel Allende (1942) werd geboren uit Chileense ouders en reisde als diplomatendochter over de hele wereld. Na de militaire staatsgreep in 1973 in Chili, waarbij haar oom, president Salvador Allende, werd vermoord, vestigde zij zich in Venezuela. Momenteel woont en werkt zij in San Francisco (Verenigde Staten).

Isabel Allende is een wereldberoemd schrijfster van talloze boeken, waaronder grote liefdesromans en historische romans. Zij is de eerste (en misschien nog steeds de enige) Latijns-Amerikaanse vrouw die een publiek van honderden miljoenen lezers en lezeressen heeft weten te bereiken en heeft laten kennismaken met de Zuid-Amerikaanse werkelijkheid, dat immense continent met zijn grote maatschappelijke tegenstellingen en overvloedige natuur. Al haar boeken zijn in het Nederlands vertaald.

Toon aanbod