Luistervoorbeeld

Peachez, een romance

Auteur Ilja Leonard Pfeijffer
Voorlezer Francis Broekhuijsen
Speelduur 4u 1m 41s
€ 12,99

Beschrijving

Voor Peachez, een romance heeft Ilja Leonard Pfeijffer zich gebaseerd op een waargebeurd verhaal: dat van een professor in Amerika die verliefd wordt op een fotomodel dat hij surfend op het internet leert kennen en voor wie hij een alles overstijgende liefde gaat koesteren die zijn leven overhoophaalt. Uiteindelijk blijkt zijn liefde te zijn gegrond op een fantasie. Maar geldt dat niet in wezen voor alle liefdesrelaties?

Peachez, een romance behandelt het moderne fenomeen van catfishing en zo ook het eeuwige thema van de zoektocht naar geluk in de liefde, maar het is ook een filosofische roman die leest als een thriller.

Details

ImprintDe Arbeiderspers
UitgeverSingel Uitgeverijen
Publicatiedatum 7 juni 2019
ISBN 9789029523745
Taal Nederlands
Speelduur 4u 1m 41s
Bestandsgrootte 221 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

'In het vurige pleidooi voor een onvoorwaardelijk geloof in de liefde ligt de kracht van deze roman.' - De Volkskrant

Over de auteur
Photo Ilja Leonard Pfeijffer
Ilja Leonard Pfeijffer

Ilja Leonard Pfeijffer (1968) is een Nederlands dichter, classicus, romancier en polemist en schrijft romans, verhalen, gedichten, columns, essays, kritieken, theaterstukken en songteksten. Hij woont en werkt in Genua. 13 mei 2014 won hij de Libris Literatuurprijs voor zijn roman La Superba.

Pfeijffer was tot 2004 werkzaam als classicus aan de Universiteit Leiden. Hij is gespecialiseerd in het werk van de klassieke dichter Pindarus. In 1998 won hij de C. Buddingh'-prijs voor zijn dichtbundel Van de vierkante man. Voor de Boekenweek 2000 stelde hij de bundel De Antieken: Een korte literatuurgeschiedenis samen. In 2014 won hij de Libris literatuurprijs met zijn roman La Superba (2013).

Toon aanbod