Luistervoorbeeld

Ik hou van je maar ik kies het duister

Auteur Claire Vaye Watkins
Spreker Lot van Lunteren
VertalerThijs van Nimwegen, Jeske van der Velde
Speelduur 9u 28m 37s
€ 14,99

Beschrijving

Terwijl ze haar man en baby thuislaat, vliegt een schrijver voor een lezing naar de streek waar ze opgroeide in Reno, Nevada, met niet veel meer bagage dan een borstkolf en een postnatale depressie. De herleving van oude vriendschappen bevrijdt haar uit de ketenen van huwelijk, huishouden en moederschap.
Diep in de Mojavewoestijn ontmoet ze spoken uit het verleden: haar eerste liefde wiens zelfdestructie haar nog altijd kwelt; haar vader, lid van de beroemdste sekte van Amerika - van Charles Manson; haar moeder, aan wie de herinneringen vervliegen. Ze kan niet terug in de tijd om dingen recht te zetten, maar welk pad leidt vooruit? Alleen, in de wildernis, begint ze zich eindelijk thuis te voelen.

'Deze roman bevat een geniale bezwering, Watkins schrijft als een wraakengel. Buitengewoon origineel, hilarisch en bij vlagen aangrijpend. Het is opwindend en angstaanjagend om in haar kielzog te varen.' - Jenny Offill 'De boeiendste stem uit West-Amerika sinds Annie Proulx - het is de vroege Joan Didion aan wie Watkins doet denken.' - Vogue

Details

ImprintDe Arbeiderspers
UitgeverSingel Uitgeverijen
Publicatiedatum 23 november 2021
ISBN 9789029545433
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 9u 28m 37s
Bestandsgrootte 520 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.