Ik red me wel
Ik red me wel

Ik red me wel

Een oerhollandse feelgoodroman over een bijzondere zomer op het platteland.

Serie

Weidse liefde deel 1

Auteur

Leanne Pots

Spreker

Melissa Drost

Speelduur

9 uur 4 min

€ 12,99

Beschrijving

‘Ik red me wel’ van Leanne Pots is een romantisch verhaal over twee totaal verschillende mensen die zich ondanks alles enorm tot elkaar aangetrokken voelen.

De stadse Nora wil maar één ding: op eigen benen kunnen staan. Door wat zij in haar jeugd heeft meegemaakt, weet ze zeker dat ze zichzelf nooit afhankelijk zal maken van een man. Wanneer Nora een vakantiehuisje in Twente erft van haar overleden oma, gaat ze er vier weken logeren om het op te knappen. Al snel ontmoet ze de buurman, boer Abel. Hij wil haar graag helpen, maar daar wil Nora uiteraard niets van weten. Pas als blijkt dat ze de klus zonder zijn hulp niet kan klaren, neemt ze zijn aanbod met tegenzin aan. In ruil daarvoor zal zij hem een paar dagen helpen op de boerderij.

Hoe beter Nora en Abel elkaar leren kennen, hoe meer ze voor elkaar gaan voelen. Maar hij wil geen relatie met een stadsmeisje en zij wil überhaupt geen relatie. Ze besluiten het te houden bij een zomerromance… maar is dat wel zo eenvoudig?

Details

Imprint

KokBoekencentrum Fictie

Uitgever

VBK Media

Publicatiedatum

6 april 2023

ISBN

9789029734233

Taal

Nederlands

Speelduur

9 uur 4 min

Bestandsgrootte

498 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Leanne Pots is overdag in dienst bij de politie en schrijft in de avonduren. Ze is getrouwd, moeder van drie kinderen en woont in Enter (Twente). ‘Ik red me wel’ is haar debuutroman. Eerder was ze een van de finalisten in de verhalenwedstrijd van KokBoekencentrum en Eva.

Meer spreker Melissa Drost Bekijk alles

De brekerjongens

De brekerjongens

Ellen Marie Wiseman

€ 14,99
Sparen voor geluk

Sparen voor geluk

Hika Harada

€ 14,99
Een nieuwe start op Futtingbrook Farm
€ 14,99
€ 15,99