De detective van Blackfriars Lane
De detective van Blackfriars Lane
Nog geen fragment

De detective van Blackfriars Lane

Echtgenote. Moeder. Detective. Kit is van alle markten thuis. Maar lukt het haar ook om het hoofd boven water te houden?

€ 14,99

Beschrijving

In ‘De detective van Blackfriars lane’ van Michelle Griep, het laatste deel in De straten van Londen, houdt Kit zich bezig met het opzetten van een detectivebureau samen met haar vader. Alsof dat nog niet genoeg is, moet ze ook nog voor haar dochter én het huishouden zorgen. Hoe hard ze ook probeert alle ballen in de lucht te houden, soms glipt er toch eentje tussen haar vingers door.

Ondertussen heeft haar man Jackson het te druk met zijn nieuwe baan om Kits moeilijkheden op te merken. Als de nieuwe hoofdinspecteur van het station van Londen is hij de hele dag door de brandjes aan het blussen die zijn vorige werkgever heeft veroorzaakt. Wanneer Kit tegen haar vaders adviezen in een nieuwe vermissingszaak op zich neemt, raken zowel Kit als Jackson hier iets té persoonlijk bij betrokken. En dat niet alleen, ook het leven van hun eigen dochter komt op het spel te staan. Lukt het om Kit en Jackson te ontsnappen aan de chaos die ze zelf hebben veroorzaakt?

Details

Imprint

KokBoekencentrum Fictie

Uitgever

VBK Media

Publicatiedatum

24 juli 2024

ISBN

9789029737180

Taal

Nederlands

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Michelle Griep schrijft spannende historische romans met een christelijke grondslag. Ze is getrouwd en heeft vier kinderen.

Meer auteur Michelle Griep Bekijk alles

De bruid van Blackfriars lane
€ 14,99
In naam van de kroon

In naam van de kroon

Michelle Griep

€ 14,99

Meer spreker Miryanna van Reeden Bekijk alles

Klein huiselijk leed

Klein huiselijk leed

Sylvia Witteman

€ 7,99
€ 15,99
Voor een glimlach

Voor een glimlach

Mienke Fijen

€ 6,99

Klein huiselijk leed VI

Sylvia Witteman

€ 7,99