Luistervoorbeeld

Pussy album

Auteur Stella Bergsma
Voorlezer Chava voor in 't Holt
Speelduur 8u 29m 2s
€ 12,99

Beschrijving

Eva van Liere, 37 jaar, lerares, vrouw, poëzieliefhebster, junk. Ze houdt wanhopig van het leven, maar ervaart dat niet als wederzijds. Ze verloor haar relatie en later haar werk, omdat ze het met een leerling deed. Ze kan zich niet herinneren of dat allemaal gebeurde om hoe ze is, of dat ze zo is omdat dat allemaal gebeurde.

Woordfetisjiste, misantrope, borrelbefster. Hoed u: ze neukt terug, maakt kutafdrukken op uw nieuwe bank en schreeuwt haar naam van de daken. En ja, haar leven raakt volledig ontspoord. En ja, ze begint alsnog een relatie met de leerling. Misschien kan zijn liefde haar redden. Of is Eva een gevallen vrouw die nooit meer op zal staan? Die nooit meer op wil staan?

Details

ImprintNijgh & Van Ditmar
UitgeverSingel Uitgeverijen
Publicatiedatum 30 juni 2017
ISBN 9789038804460
Taal Nederlands
Speelduur 8u 29m 2s
Bestandsgrootte 466 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

'Tragisch beladen, originele woordkunst. Een feest om te lezen.' - Jeroen Vullings, Vrij Nederland

'Een koortsachtig, goed geschreven verhaal.' - Trouw

Over de auteur
Photo Stella Bergsma
Stella Bergsma

Stella Bergsma (1970) is schrijfster, opiniemaakster, dichteres en frontvrouw van de band EINSTEINBARBIE. In 2013 verscheen haar bundel Cupcakes met gedichten en songteksten bij uitgeverij Lebowski en afgelopen jaar vertaalde ze de gedichten van Charles Bukowski. Ze bedacht de term ‘sletvrees’ en schreef voor onder andere de Volkskrant, Opzij en Joop.nl columns over seks en andere ongemakkelijke zaken.

Toon aanbod