Als wij schurken waren
Als wij schurken waren

Als wij schurken waren

Dé TikTok sensatie

Auteur

M.L. Rio

Spreker

Yannick de Waal

Speelduur

11 uur 55 min

€ 9,99

Beschrijving

Oliver Marks heeft net tien jaar in de gevangenis gezeten voor een moord die hij wel of niet heeft gepleegd. Op de dag van zijn vrijlating wordt hij bezocht door detective Colborne, die voor zijn pensioen wil weten wat er tien jaar geleden echt gebeurd is.
Als jonge Shakespeare-acteur op een exclusief conservatorium merkte Oliver op dat zijn getalenteerde klasgenoten zowel op het podium als daarbuiten dezelfde rollen leken te spelen - schurk, held, verleidster - terwijl hij zelf altijd een bijrol had. Maar wanneer de docenten de rolverdeling veranderen, slaat vriendschap om in rivaliteit.
Als een van de zeven vrienden dood wordt aangetroffen, staat de rest voor hun grootste acteeruitdaging tot nu toe: de politie, en met name zichzelf, overtuigen van hun onschuld.

'Bloederig, melodramatisch en spannend debuut. Deze roman over obsessie aan het conservatorium zal je niet loslaten.' Kirkus

Details

Imprint

Rainbow

Uitgever

Uitgeverij Rainbow bv

Publicatiedatum

17 juni 2024

ISBN

9789041715982

Taal

Nederlands

Speelduur

11 uur 55 min

Bestandsgrootte

982 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

M.L. Rio werkte jarenlang in boekwinkels en theaters en behaalde een master in Shakespeare studies aan het King's College in Londen. Voor haar PhD in de Engelse literatuur deed ze onderzoek naar de re-presentatie van waanzin en stemmingsstoornissen op het vroeg moderne toneel. Als wij schurken waren is haar eerste roman. Het werd een inter-nationale bestseller, een grote TikTok-hit en is in meer dan twintig landen uitgegeven.

Meer spreker Yannick de Waal Bekijk alles

Breek ons. Niet.

Breek ons. Niet.

Laura Kneidl

€ 14,99
Eerherstel

Eerherstel

Michael Connelly

€ 14,99
Altijd bijna

Altijd bijna

Edward Underhill

€ 9,99
De roep terug

De roep terug

Ann Cleeves

€ 15,99