Self Love Mindset
Self Love Mindset

Self Love Mindset

Via zelfliefde naar verbinding, vrijheid en vertrouwen

Handboek met praktische tips en handvatten op het gebied van zelfliefde, mindset en persoonlijke groei. Voor meer zelfvertrouwen, innerlijke rust en kracht.

Auteur

Merel Teunis

Spreker

Melissa Drost

Speelduur

6 uur 36 min

€ 16,99

Beschrijving

De belangrijkste relatie in het leven is de relatie met jezelf. Daarom gaat Merel Teunis na het succes van haar eerste boek nóg meer de diepte in en biedt ze deze keer praktische handvatten en tips om met zelfliefde aan de slag te gaan.

Door los te laten wie je denkt te moeten zijn ontstaat er ruimte om te luisteren naar eigen verlangens en kan iedereen leren écht voor zichzelf te kiezen. Een inspirerend handboek met liefdevolle inzichten voor een optimaal leven vol compassie en vrijheid.

De vriendelijke en nuchtere toon en de persoonlijke ervaringen van Merel spreken online al duizenden vrouwen aan. In haar boeken diept ze het onderwerp zelfliefde verder uit en laat ze zien hoe zelfcompassie de basis vormt voor zelfvertrouwen, innerlijke rust en liefdevolle verbinding. Een hand vol met praktische tips en handvatten op het gebied van zelfliefde, mindset en persoonlijke groei. Voor meer zelfvertrouwen, innerlijke rust en kracht.

'Merel geeft je in dit boek de praktische handvatten om oude overtuigingen los te laten en via zelfliefde te groeien naar wie je bedoeld bent om te zijn.' - Juriaan Galavazi, auteur van Van klacht naar kans en Jij bent de liefde

Self Love Talk was een Bijbel voor me en dit is het Nieuwe Testament.’ – Giel Beelen

'Als ik aan zelfliefde denk, dan denk ik aan Merel.' - Merel van der Wouden, auteur van Je bent het waard

Details

Imprint

Kosmos Uitgevers

Uitgever

VBK Media

Publicatiedatum

7 juni 2024

ISBN

9789043925341

Taal

Nederlands

Speelduur

6 uur 36 min

Bestandsgrootte

363 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Merel Teunis (Amsterdam) is transformatiecoach, hypnotherapeut, auteur en host van de podcast Self Love Talk. Door haar expertise en ervaringen te delen inspireert ze haar lezers en luisteraars om een liefdevolle levensstijl te creëren.

Meer spreker Melissa Drost Bekijk alles

Lente in Blueberry Bay

Holly Martin

€ 12,99
In haar voetsporen

In haar voetsporen

Anna E. Wahlgren

€ 14,99
Kokoro

Kokoro

Beth Kempton

€ 13,99
Onrustige darmen, overprikkeld brein
€ 16,99