Door de pijn
Door de pijn

Door de pijn

Mentale pijn, verwerking is bevrijding

Stap voor stap je mentale pijn opruimen voor groei, rust en zelfvertrouwen. Met dit toegankelijke én diepgaande boek lukt het jou ook.

Auteur

Arthur Menko

Spreker

Bert Kranenbarg

Speelduur

6 uur 29 min

€ 14,99

Beschrijving

In ‘Door de pijn’ leert Arthur Menko je om te gaan met mentale pijn: je slecht voelen zonder fysieke oorzaak. Mentale pijn kan een grote of kleine rol spelen in je leven, ook een klein trauma kan een belemmering zijn. Het vaststellen, erkennen en verwerken van deze pijn zorgt voor groei, rust en zelfvertrouwen. Arthur Menko laat de lezer zien waar de pijn zit, wat de gevolgen zijn en hoe je erdoorheen kunt gaan. Door de opdrachten aan het einde van ieder hoofdstuk leidt Menko de lezer op kalme wijze door de pijn, en begint het helingsproces van mentale wonden.

'Een urgent en bemoedigend boek dat helpt te begrijpen wat je aan mentale pijn meedraagt en hoe dat te doorbreken.' – Philip Huff, auteur van o.a. ‘Niemand in de stad’ 'Verrassend dat een boek over mentale pijn net zo behulpzaam als leuk kan zijn!' – Wouter de Jong, auteur van o.a. ‘Mindgym’

Details

Imprint

Kosmos Uitgevers

Uitgever

VBK Media

Publicatiedatum

26 april 2024

ISBN

9789043929585

Taal

Nederlands

Speelduur

6 uur 29 min

Bestandsgrootte

375 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Arthur Menko is vader van drie kinderen, psycholoog, trainer/coach bij Mind Work Productions en scenarioschrijver. Door zijn eigen traject, zijn Joodse familie en werkervaring heeft hij een radar ontwikkeld voor mentale pijn bij anderen. Ook voor intergenerationeel trauma.

Meer spreker Bert Kranenbarg Bekijk alles

Omringd door slechte bazen en luie werknemers
€ 14,99
Omringd door energievreters
€ 14,99
8 regels van de liefde
€ 14,99
Goed genoeg ouderschap

Goed genoeg ouderschap

Alain de Botton, The School of Life

€ 13,99