Work hard, travel harder
Work hard, travel harder

Work hard, travel harder

Werken en reizen als digital nomad

Digital nomad Suzanne van Duijn laat in haar boek Work hard, travel harder zien dat je vanuit de mooiste plekken ter wereld kunt werken. Met veel tips en ervaringsverhalen.

Auteur

Suzanne van Duijn

Spreker

Suzanne van Duijn

Speelduur

3 uur 57 min

€ 15,00

Beschrijving

In Work hard, travel harder laat Suzanne van Duijn je zien hoe je van de wereld je werkplek maakt. Als digital nomad ben je niet meer gebonden aan een bureau in een saai kantoor, werken kan met een laptop en smartphone tegenwoordig overal, of het nu op Bali, in Sydney of Miami is. Succesvol pr-ondernemer en reisblogger Suzanne van Duijn besloot dit zelf na drie banen in de praktijk te brengen. In het boek vind je veel praktische tips, inspirerende interviews en eerlijke verhalen over hoe je kunt leven als digital nomad. Lees hoe je productief werkt en valkuilen vermijdt. Hoe je eenzaamheid en reismoeheid de baas blijft. Hoe je klanten binnenhaalt vanuit het buitenland. Hoe je geschikte bestemmingen, werkplekken en gelijkgestemden vindt. Laat je inspireren en kies voor deze mooie combinatie van werken en reizen.

Details

Imprint

Kosmos Uitgevers

Uitgever

VBK Media

Publicatiedatum

19 maart 2024

ISBN

9789043932660

Taal

Nederlands

Speelduur

3 uur 57 min

Bestandsgrootte

218 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Suzanne van Duijn (1988) voelde zich gevangen in haar werk. Na drie banen en twee carrièreswitches begon ze in 2016 voor zichzelf. Nu werkt Suzanne veelal vanuit het buitenland. Van LA en Costa Rica tot Bali en Nieuw-Zeeland: de wereld is haar kantoor.

Meer auteur Suzanne van Duijn Bekijk alles

De route naar 100.000 euro per jaar
€ 15,00

Meer spreker Suzanne van Duijn Bekijk alles

De route naar 100.000 euro per jaar
€ 15,00