Never Finished
Never Finished

Never Finished

Ontketen je brein en win de strijd met jezelf

Dit boek van Navy SEAL David Goggins is hét motivatieboek voor iedereen die zijn potentieel maximaal wil benutten. 'Never Finished' is de opvolger van zijn internationale bestseller 'Can't Hurt Me'.

Auteur

David Goggins

Spreker

Kiefer Zwart

Speelduur

9 uur 46 min

€ 15,00

Beschrijving

Ontdek en benut je ware potentieel met ‘Never Finished’. Dit is geen zelfhulpboek. Het is een wake-up call!

‘Can’t Hurt Me’, het succesvolle boek van bestsellerauteur David Goggins, liet zien hoeveel onaangeboorde vaardigheden we allemaal bezitten. Het was echter slechts een introductie tot de kracht van de geest.

In zijn nieuwe boek 'Never Finished' wil David Goggins duidelijk maken dat het altijd mogelijk is om je potentieel maximaal te benutten. Goggins neemt je mee in zijn Mental Lab, waar hij de filosofie, psychologie en strategieën ontwikkelde die hem deden realiseren dat wat hij dacht dat zijn limiet was, slechts zijn beginpunt was.

Het boek is rauw en recht voor zijn raap. De verhalen en lessen in dit onthullende en onverzettelijke boek bieden de lezer een blauwdruk die hij kan gebruiken om naar een hoogte te klimmen die ooit onbereikbaar leek. Of je je nu uit koers voelt in het leven, je potentieel wilt maximaliseren of je je afvraagt hoe je door je zogenaamde glazen plafond heen kan breken: dit is het enige boek dat je ooit nodig zult hebben.

  • De opvolger van internationale bestseller Can’t Hurt Me
  • Rauw en recht voor zijn raap
  • Ontdek en benut je ware potentieel
  • Win de strijd met jezelf
  • Hét motivatieboek van 2024

David Goggins is een voormalig Navy SEAL en ultraloper. Na een zware jeugd vol problemen ontdekte hij tot hoeveel hij in staat was door focus en keiharde training.

‘David Goggins is een zeldzaam mens. Zijn toewijding is een anker van inspiratie en motivatie geweest voor miljoenen over de hele wereld – inclusief mijzelf.’ – Dwayne ‘The Rock’ Johnson

Details

Imprint

Kosmos Uitgevers

Uitgever

VBK Media

Publicatiedatum

30 januari 2024

ISBN

9789043932691

Taal

Nederlands

Speelduur

9 uur 46 min

Bestandsgrootte

805 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

David Goggins is een gepensioneerde Navy SEAL en de enige man in de geschiedenis die een elite-opleiding voltooide als Navy SEAL, Army Ranger en Air Force Tactical Air Controller. Hij heeft meer dan 70 ultra-afstandsraces voltooid en is een voormalig Guinness World Recordhouder. Van zijn eerste boek Can't Hurt Me zijn wereldwijd meer dan vijf miljoen exemplaren verkocht.

Meer auteur David Goggins Bekijk alles

Can't Hurt Me - Nederlandse editie
€ 15,00

Meer spreker Kiefer Zwart Bekijk alles

Helden!

Helden!

Janny van der Molen

€ 24,99
Malala Yousafzai

Malala Yousafzai

Janny van der Molen

€ 4,99
Ga niet naar het moeras

Ga niet naar het moeras

Rajko Disseldorp

€ 12,99
Florence Nightingale

Florence Nightingale

Janny van der Molen

€ 4,99