Luistervoorbeeld

Cody

Een leeg kinderbedje. Een moeder in paniek. Waar is de vader?
Auteur Bernice Berkleef
Voorlezer Hymke de Vries
Speelduur 7u 47m 45s
€ 12,99

Beschrijving

Jelka schrikt zich dood als het bedje waar haar zoontje Cody hoort te liggen leeg is. Ze raakt vervolgens helemaal in paniek als ze van de politie hoort dat haar partner Oscar zich op die bloed­hete dag op het bureau gemeld heeft met in de de Maxi-Cosi hun zoontje Cody. Over de toedracht mogen ze haar niks vertellen. Jelka probeert te bevatten wat er gebeurt en probeert terwijl Oscar wordt vastgehouden op het bureau antwoorden te vinden. Maar hoe langer het duurt, hoe meer vragen ze heeft. Kan ze haar man nog vertrouwen? Of wil iemand anders hen iets aandoen? En waarom?

Details

ImprintThe House of Books
UitgeverOveramstel Uitgevers
Publicatiedatum 19 juli 2018
ISBN 9789044355413
Taal Nederlands
Speelduur 7u 47m 45s
Bestandsgrootte 428 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Photo Bernice Berkleef
Bernice Berkleef

Bernice Berkleef (1986) is moeder van twee kinderen, gelukkig getrouwd en heeft duizenden leeskilometer gemaakt. Ze is freelance journaliste en continu om haar heen op zoek naar dingen die haar intrigeren en inspireren.

Ze is auteur van het boek Flame, het eerste deel van de vijfdelige boekenreeks Divine Saga. Eerder schreef Berkleef al het jeugdboek Kim Dakerveld, de Missie, waarmee ze werd genomineerd voor de Zoute Zoen, de Vlaamse prijs voor kinderliteratuur.

Cody is haar thrillerdebuut en na er ontelbaar veel te hebben gelezen heeft ze na er een te hebben geschreven ook de smaak te pakken.

Toon aanbod