Luistervoorbeeld

Bloedsteen

Auteur Bernice Berkleef
Voorlezer Irma Hartog
Speelduur 8u 14m 15s
€ 12,99

Beschrijving

Op een ochtend wordt Ella nietsvermoedend van haar bed gelicht door de politie. Ze wordt verhoord over haar vader, hij zou illegaal goederen van Java naar Nederland hebben gesmokkeld. Als haar vader, die vroeger in een Jappenkamp heeft gezeten, in hechtenis overlijdt besluit Ella zelf naar Java af te reizen om in hun familiehuis tot rust te komen. In het huis vindt ze aanwijzingen voor een geheim dat haar vader heeft weten te verbergen. Maar ze is niet de enige die lucht heeft gekregen van de verborgen geschiedenis, want haar verblijf op het eiland neemt een zeer onaangename wending...

Details

ImprintThe House of Books
UitgeverOveramstel Uitgevers
Publicatiedatum 23 april 2020
ISBN 9789044357530
Taal Nederlands
Speelduur 8u 14m 15s
Bestandsgrootte 678 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Photo Bernice Berkleef
Bernice Berkleef

Bernice Berkleef (1986) is moeder van twee kinderen, gelukkig getrouwd en heeft duizenden leeskilometer gemaakt. Ze is freelance journaliste en continu om haar heen op zoek naar dingen die haar intrigeren en inspireren.

Ze is auteur van het boek Flame, het eerste deel van de vijfdelige boekenreeks Divine Saga. Eerder schreef Berkleef al het jeugdboek Kim Dakerveld, de Missie, waarmee ze werd genomineerd voor de Zoute Zoen, de Vlaamse prijs voor kinderliteratuur.

Cody is haar thrillerdebuut en na er ontelbaar veel te hebben gelezen heeft ze na er een te hebben geschreven ook de smaak te pakken.

Toon aanbod