Verwante geesten
Verwante geesten

Verwante geesten

Stranger Things

De wereld is aan het veranderen en Terry Ives wil meer dan alleen toekijken. Wanneer ze hoort over een overheidsexperiment in het kleine stadje Hawkins, meldt ze zich aan als proefpersoon voor een project met codenaam MKULTRA.

Auteur

Gwenda Bond

Spreker

Maarten Smeele

Speelduur

10 uur 32 min

€ 14,99

Beschrijving

De wereld is aan het veranderen en Terry Ives wil meer dan alleen toekijken. Wanneer ze hoort over een overheidsexperiment in het kleine stadje Hawkins, meldt ze zich aan als proefpersoon voor een project met codenaam MKULTRA. Onopvallende busjes, een afgelegen lab in de bossen... en een mysterie dat de jonge, rusteloze Terry wil ontrafelen. Maar achter de muren van het lab - en achter de indringende blik van dr. Martin Brenner - schuilt een complot dat groter is dan Terry had kunnen bedenken. Om dat te onthullen heeft ze de hulp nodig van een meisje dat geen naam heeft, maar een nummer: 008.

Details

Imprint

The House of Books

Uitgever

Overamstel Uitgevers

Publicatiedatum

19 juli 2019

ISBN

9789044357547

Taal

Nederlands

Speelduur

10 uur 32 min

Bestandsgrootte

868 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Gwenda Bond schrijft fictie en non-fictie, en heeft gepubliceerd in de Los Angeles Times, Publishers Weekly en Locus. Ze behaalde haar masteropleiding aan Vermont College of Fine Arts en woont nu in een honderdjarig huis in Lexington, Kentucky met haar echtgenoot en hun losbandige huisdieren.

Meer spreker Maarten Smeele Bekijk alles

Dank je feestelijk

Dank je feestelijk

Lisanne Stam

€ 12,95
Mindful leiderschap

Mindful leiderschap

Wibo Koole

€ 9,99
De vierde macht

De vierde macht

Jeffrey Archer

€ 7,99
Biografie van de Zuiderzee
€ 16,99