Luistervoorbeeld

Wolkenstad

Auteur Anthony Doerr
Spreker Ruben de Goede
VertalerMarga Blankestijn
Speelduur 16u 6m 49s
€ 12,99

Beschrijving

Wolkenstad is een betoverende roman over de kracht van boeken, een lofzang op het ongelofelijke menselijk vermogen om generatie op generatie verhalen over te dragen.

Vijf buitenbeentjes proberen de wereld rondom hen te begrijpen. In Constantinopel in 1453, in een bibliotheek in het huidige Idaho en op een interstellair schip in de verre toekomst jagen ze ieder hun dromen achterna terwijl ze vechten om te overleven.

Anna, Omeir, Seymour, Zeno en Konstance worden verbonden door één gehavend exemplaar van een tweeduizend jaar oude Griekse tekst - het eeuwenoude verhaal van Aethon, die ernaar verlangt om in een vogel te veranderen en naar een utopisch paradijs te vliegen.

Doerr heeft een werk gecreëerd dat onze onderlinge verbondenheid weerspiegelt - met andere volkeren en met elkaar, met degenen die voor ons leefden en degenen die hier zullen zijn nadat wij verdwenen zijn.

Details

ImprintThe House of Books
UitgeverOveramstel Uitgevers
Publicatiedatum 5 oktober 2021
ISBN 9789044362275
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 16u 6m 49s
Bestandsgrootte 1327 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Anthony Doerr

Anthony Doerr (1973) heeft met zijn werk al vele gerenommeerde literaire prijzen gewonnen. Hij schreef tien jaar lang aan de roman Als je het licht niet kunt zien , die door de internationale pers als een meesterwerk wordt beschouwd en waarvan de filmrechten zijn verkocht aan 20th Century Fox. Anthony Doerr woont met zijn vrouw en twee jonge zoons in Boisse, Idaho.

Toon aanbod